Kroppskrangling.

Det burde dukke opp et blinkende neonskilt som bønnfaller deg om å holde senga enkelte dager. I dag er en sånn dag. Jeg har av en eller annen merkelig grunn begynt å plages med det ene kneet mitt. Det vil bare ikke fungere. Eller, det fungerer jo, det har ikke falt av riktig ennå. Men det gjør vondt. Veldig vondt. Så jeg skulle teste det på treninga i dag. For å se hvor grensa mi går før det gjør vondt. For å si det sånn så er den grensa ikke vits å snakke om. ALT gjør vondt. Og jeg føler meg sviktet og lurt av kroppen min. Jeg jobber så hardt for at den skal få det bedre gjennom treningen så er det bare for den å nekte så ender jeg opp med hele hodet i postkassa.

Jeg var TYNGRE frustrert da jeg kom inn døra hjemme og bestemte meg for å lage meg litt mat. Tips: Ikke bruk skarpe kniver når du er sinna/trist/har vondt. Det kan bare ikke gå bra. Jeg som er så forsiktig når jeg skal drepe avokado. Men det hjalp ikke i dag. Jeg smalt kniven inn i fingeren min jeg. Og det blødde. Masse. Fantastisk.
På dette tidspunktet var jeg cirka to sekunder fra å kaste meg ut av vinduet....

Jeg skjønner ikke hvorfor kroppen min alltid må ha en eller annen form for vondt. Hva slags glede får den ut av å være drittsekk? Heldigvis er jeg sta som et troll og har NULL planer om å gi meg selv om jeg møter litt fartsdumper i veien. Så jeg plastrer meg sammen og lar kne være kne fram til jeg får kjøpt inn støttebandasje eller lignende i morgen. Fram til da skal jeg kose meg med frustrerte fruer og jentefilm. Fordi jeg fortjener det!

6 kommentarer

Ingrid

08.02.2011 kl.21:04

Kjenner meg godt igjen i det du skriver. Er det ikke det ene, så er det det andre. Og så fort en smerte er borte, så dukker det opp en ny. Det er ekstremt frustrerende og vanskelig å akseptere. Men vi må jo bare prøve. Håper kroppen din blir litt mer samarbeidsvillig snart.

littespelid

09.02.2011 kl.16:41

:-S
æsj da Pia det hørtes ikke noe koslig ut i det hele tatt. det er typisk at alt skjer når det ikke passer og alt skjer helst samtidig.
:-(
sender deg en stor klem ialefall så håper jeg det hjelper litt. og jeg heier på deg.
om dere har svømmehall i brønnøysund kanskje du kan svømme litt, det burde jo gjøre kneet litt bliere.:-)

Mariann

09.02.2011 kl.22:09

Håper det går bedre! Jeg syns det kan komme bedre tider din vei snart!

Prinsesse Grønn

10.02.2011 kl.14:03

Ingrid: Det er veldig vanskelig når kroppen slår seg enda mere vrang enn den vanligvis er. Og jeg håper bare ting bedrer seg så jeg får trent skikkelig. Er jo så godt i gang. :(

Prinsesse Grønn

10.02.2011 kl.14:04

littespelid: Ja, jeg trodde egentlig jeg hadde nok med en rygg som krangler, men så skal kneet altså slå seg vrang også. Basseng er kanskje en mulighet, selv om det er en begrenset sådan da Brønnøysund ikke er særlig godt utstyrt.

Prinsesse Grønn

10.02.2011 kl.14:05

Mariann: Bedre tider hadde ikke vært å forakte. :)

Skriv en ny kommentar

hits