Så mye jeg skulle nevnt.

Jeg kunne nevnt at jeg har kommet hjem etter en tretten timer lang reise. En reise full av mennesker jeg observerte opp og ned og i mente.

Jeg kunne nevnt at vi har oppdaga sopp på soverommet. Jeg spyr inni meg av tanken. Kjæresten står i skrivende stund med hårføner for å tørke treverket han har skrubbet hardt og brutalt.

Jeg kunne nevnt at det har vært en jul der tårene har vært så lett plassert i kroppen at de har flommet over både titt og ofte og gjerne daglig. Men i samme slengen måtte jeg da nevnt at jeg har hatt det fint oppå og med tårene.

Jeg kunne nevnt at det nye året skal bli bra. At jeg har masse forsetter jeg skal bryte i februar og at alle intensjoner vil være gode fram til nyttår 2012. Men da lyver jeg. Og jeg liker sjeldent å lyve.

Jeg kunne nevnt alt det fine jeg opplevde i 2010. Men jeg tror jeg står over. Jeg tror ikke jeg har ork. Ork trenger jeg mer av.

Jeg kunne nevnt all den dårlige samvittigheten jeg har hver eneste gang jeg er hjemme. Og jeg kunne lagt til at jeg ønsker meg muligheten til å dele meg i femten så jeg får vært med alle samtidig slik at ingen blir glemt og ingen får for lite av min tid.

Jeg kunne nevnt at livet er helsikes brutalt. Men jeg tror ikke jeg vil inn på det akkurat nå. Det er mange tanker som melder seg når jula vasker over oss. Så i etterdønningene må jeg bare kjenne litt på det. Så går det sikkert fint (?).

Jeg kunne nevnt at jeg ikke er hundre prosent frisk ennå. Jeg vil bare ikke nevne det. Fordi jeg får litt panikk. Og jeg er ikke fan av panikk.

Men det jeg ender opp med å nevne er at det er godt å være med kjæresten igjen. Et nytt år med gutten jeg elsker. Hva mer kan man ønske seg? Verden er vakker - og livet en gave.

7 kommentarer

Mariann Johansen ♫♥♫

02.01.2011 kl.18:22

Du er flink som ikke lar deg knekke <3

02.01.2011 kl.22:17

Ønsker deg et heidundranes nytt år søta!

Håper det nye året bringer deg masse godt og litt til!

*klem*

AINA BIRGITTE

04.01.2011 kl.01:19

Lykke til med det nye året! Håper ting blir bedre.

Alice

04.01.2011 kl.01:44

Jeg forstår godt hva du mener selv om du ikke nevner det, og samtidig er jeg veldig glad for det du velger å nevne. Ta vare på de gode tingen du, vennen. Det er slikt som gjør livet godt å leve tross alle tårer og slit.

Du er fantastisk flink til å leve det livet du har fått utdelt og fortjener all den glede du kan få sammen med dem du er glad i. Godt nytt 2011. Dette skal bli det året det går opp og fremover for oss, det er mitt nyttårsforsett.

˙·٠?●♥ Mange varme nyttårsklemmer fra meg vest i vest! ♥●?٠·˙

Prinsesse Grønn

07.01.2011 kl.10:54

© Mariann Johansen b:

Ikke alltid jeg føler meg så flink. Men knekking er ikke særlig alternativ for meg. Da vet jeg at veien opp blir så forbaska lang....

Prinsesse Grønn

07.01.2011 kl.10:55

AINA BIRGITTE:

Ønsker deg alt godt i deg nye året. Ting blir som de blir, så får man prøve å gjøre det beste ut av det. :)

Prinsesse Grønn

07.01.2011 kl.10:57

Alice: Jeg må liksom nevne det jeg ikke nevner. Selv om jeg holder inne en god del ting så er det godt å kunne bruke en ventil for å lufte noe av det innimellom. Hvis ikke blir det så fryktelig mye å bære på..

Jeg håper 2011 behandler deg bra. Det er helt klart et ønske jeg har.

Og jeg sender deg gode klemmer. <3

Skriv en ny kommentar

hits