Julebesøk i Asker.

Jeg er så heldig at jeg ikke bare er utstyrt med en familie. Men to. En i Kirkenes og en i Asker. Det er fantastisk fint å ha to familier slik. Selv om jeg lett innrømmer at det til tider stikker hardt i hjertet når jeg ser hvor stor ungene når å bli mellom besøkene mine i Asker. Og jeg kjenner på at hele meg brister når jeg må reise fra ungene og jeg vet det blir lenge til neste gang. Som regel er det nemlig Kirkenes som blir prioritert når jeg skal reise. Men denne høsten har jeg vært heldig nok til at jeg har kunnet ta noen svippturer innom Asker også. Det gjorde jeg også nå da jeg var på tur nordover. Et par overnattinger med tre ukers kos presset inn.

Jeg har fantastisk flotte søsken som jeg er så stolt av. Og jeg er så glad i dem og verdsetter så utrolig den tiden jeg får sammen med dem. Her er iallefall noen bilder jeg klarte å ta meg tid til å knipse nå i Desember.

(Og da jeg lasta opp bildene ble noen feil vei, men jeg orker ikke fikse det... Snakk om å være sliten i hodet.)

Ellinor pynter muffins. <3

Susanne pynter muffins på skeiva. <3

Ida pynter pepperkakehus i latterkrampe. <3

Fine muffinsene. <3

Sliten frøken slapper av før det er natta. <3

Tv er veldig spennende innimellom. <3

Storelillebror er lettere skeptisk. <3

4 kommentarer

plosiv

23.12.2010 kl.15:56

Kjempefine barn! Og de muffinsene så veldig, veldig gode ut. Ha en god jul, slapp av og finn igjen hodet ditt. Jula kommer uansett. :)

Mariann

01.01.2011 kl.23:03

Så fine bilder! :) Det er jammen vanskelig å skulle være alle steder like mye... kjenner litt på det sjøl - eller - ganske ofte i grunn. Håper du er i bedre form nå?! Godt nytt år, uansett!! :)

Prinsesse Grønn

07.01.2011 kl.10:52

plosiv: Barna er vakre, jeg forguder de nydelige småsøsknene mine. Og jeg hadde en fin jul. Om hodet mitt ble funnet kan diskuteres, jeg leter nok fortsatt litt. Men det faller nok på plass etterhvert. Det pleier å gjøre det. Alt godt ønskes deg i det nye året. :)

Prinsesse Grønn

07.01.2011 kl.10:54

Mariann: Jeg håper vi blir mer sentrale med tiden så det blir litt enklere å være alle steder oftere. Om ikke på samme tid så iallefall oftere og billigere. Jeg er i bedre form. Litt tett ennå og litt problemer med pusten etter trening, men det går absolutt mye bedre. Godt nytt år, nok en gang, Mariann! :)

Skriv en ny kommentar

hits