Underholdning.

Min aller beste venn for tiden er en som krever lite av meg. En som alltid er der og en jeg føler meg helt komfortabel med å ha rundt meg hele tiden, selv om jeg ser ut som en blanding mellom henne og han store deler av døgnet. Jeg er syk tredje uka på rad nå og er mildt sagt ikke særlig sosial. Men en venn er trofast ved min side, nemlig Youtube.

Det er så mye morsomt, fint, nytt og spennende på Youtube at jeg lett kan kaste bort time etter time mens jeg surrer meg dypere og dypere inn i Youtubes univers. Nå vil jeg bare dele noe av det jeg har funnet på den fantastiske Youtube i det siste.

Først ut er Katy Perry - Firework. Sangen er søt, men det er videoen SAMMEN med sangen som gjør den verdt å få med seg. Den har et nydelig budskap. Og jeg er litt svak for slikt.

Jeg stemmer for at alle reklamer for hud - og hårpleie heretter skal være som de to videoene over her. Old Spice får meg til å le. Jeg liker å le. Vanskeligere er det da ikke.

Så har jeg rett og slett en Vlogger dere må sjekke ut. Hun er utrolig morsom og jeg storkoser meg når jeg ser videoene hun legger ut. Dama heter Natalie Tran og står bak denne delen av Youtube. Sjekk ut videoene hennes!

P!nk - Raise your glas! Hun er så genial. Og denne sangen er en av få som gir meg lyst til å drikke meg fnisete mens jeg danser hele natta. Videoen får meg i godt humør. Tommelopp!

Så er det denne. Som får meg til å gråte hver gang jeg ser den. Den er ikke ny. Men bare tanken på at hunden min skulle bli tatt fra meg grunnet en lov som drar alle over en kam, den tanken kveler meg. Så jeg gråter når jeg ser denne. Jeg gjør virkelig det.

Willow Smith opptrer og gjør et intervju hos Ellen Degeneres. Jeg er veldig fascinert over denne jenta. Egentlig fascinert over hele familien hennes. Men bare se måten hun EIER hele studioet på. Hun er ti år og hun har ståltro på seg selv. Jeg elsker selvtilliten hennes. Hun er bare kjempeflott! Tror det er mange som har mye å lære av henne.

2 kommentarer

Trude

08.12.2010 kl.10:38

åj, her va det mye bra! For det første, så elske æ og ho Katy Perry og budksapet som du prate om, ho e så RÅ og æ digge at ho kjøre sin egen stil! og de der "old spice"-reklaman. herr.e.gud. så fette arti, æ flire mæ ihjæææl!

har aldri brydd mæ om å se nå av ho der Willow Smith, men måtte jo ta en titt nu.. JEZUZ. e det MULIG, trur ikke det e NÅN andre ti-åringa som e så moden og gjennomført, ho virka jo 18! omg.

og den fuggeln der, æ elske den. rett og slett.

Prinsesse Grønn

20.12.2010 kl.11:54

Trude: Katy Perry har virkelig slådd på stortromma med den sangen og den videoen. Ho e ei dyktig dame. :)

Old Spice reklaman har virkelig blitt en hit, å man kan jo skjønne koffor.

Ja, ikke sant, ho Willow Smith e så rå og så verdensvant og selvsikker at ho burde holde kurs for andre unga i kordan dem skal ha mere tru på sæ sjøl. Ho e fantastisk flott! Å tenk kor fine foreldra ho har som har fådd ho til å bli så sikker i det ho gjør!

Skriv en ny kommentar

hits