Stemning.

Jeg er i julemodus for tiden. Og jeg syns det er ok. Det er ikke stressende. Det er deilige dager som fylles av gode stunder. Vi drikker gløgg, hører på julemusikk, spiller spill og nyter hverandres nærvær. Jeg har det godt. Det har snødd masse ute. Akkurat så masse at jeg kjenner julestemningen velte over meg når jeg våkner om morgenene og ser på det hvite teppet som ligger og vokter over verden utenfor.
Det er så fint med lys i vinduene - både mine og andres. Jeg blir glad langt inne i hjertet mitt av å se at folk pynter, folk tenner lys. Jeg elsker denne tiden av året. Det er mørkt ute store deler av døgnet. Men det gjør ingenting. Jeg nyter i fulle drag alle forberedelsene som gjøres før jula for fullt setter inn.
Jeg gleder meg til å reise hjem. Til venner og familie. Jeg gleder meg. Og i mellomtiden bare nyter jeg adventstiden sammen med han jeg elsker mest av alle. <3

Én kommentar

Mariann

07.12.2010 kl.11:01

Så bra! :) Det er en fin tid på året, dette! Jeg har, stort sett, ro i kroppen og sjelen sjøl - når jeg ikke har bursdag, da, hehe. Jeg gleder meg til jul :)

Skriv en ny kommentar

hits