På'an igjen.

Jeg er syk. Ble syk omtrent fire minutter etter at jeg ble frisk fra forrige basselusker. Nå er jeg altså offisielt syk igjen. Jeg hoster til jeg nesten kaster opp og jeg tror noen har installert et filter i halsen min som jeg må puste gjennom.
Om jeg ikke var lei før så er jeg DRITLEI nå. Dette er så klisje-meg at det nesten er til å grine av. Jeg blir syk på seinhøsten, så reiser immunforsvaret mitt på ferie, og da kan jeg si takk og farvel til et liv uten snørr, hoste og tett hodet fram til omtrent Juni en gang. Jeg orker ikke. Gidder ikke. Makter ikke. Nå skal jeg drikke hostesaft til jeg svimer av. Så skal jeg på apoteket og hamstre det som hamstres kan av hoste-og-snørr-dempende-midler.

4 kommentarer

Mariann Johansen ♫♥♫

02.12.2010 kl.11:35

Urk...! Føler med deg! Masse god bedring, dette hørtes veldig, veldig kjipt ut...! Her i huset er det Ivar som har det verst nå, han har hatt to runder tett i tett den siste mnd, og blir også helt utslått hver gang.

Trude

02.12.2010 kl.17:16

off, god bedring!!

Prinsesse Grønn

20.12.2010 kl.11:47

© Mariann Johansen:

Jeg blir bare IKKE frisk. Jeg er så lei nå at jeg holder på å sprenge. Men tror ikke sprengning vil hjelpe nevneverdig heller. :p

Prinsesse Grønn

20.12.2010 kl.11:47

Trude: Takk, hadde bare bedringa vært god. Men når man bare ikke blir bedre, da blir æ litt sprø i kantan.

Skriv en ny kommentar

hits