Jeg elsker han.

I don't know why you love me
and that's why I love you
you catch me when I fall
accept me flaws and all
and that's why I love you.

Jeg har mye tid til å tenke her på hytta. Og mange av tankene dreier seg om kjærlighet og kjæresten min. Forholdet vårt har passert to år og jeg trodde ærlig talt at de spinnville følelsene ville avta litt etterhvert som tiden gikk. Jeg trodde den nyforelska og kaotiske kjærligheten ville gå over i noe nytt. Men den har ikke gjort det. Her jeg ligger henslengt på sofaen kjenner jeg at jeg savner kjæresten min lidenskapelig mye.
Det bruser i blodet og dundrer i hjertet mitt når jeg tenker på hvor heldig jeg er som får ha en så viktig plass i livet hans som jeg har.

Not talkin' 'bout a year
no not three or four
I don't want that kind of forever
in my life anymore
forever always seems
to be around when it begins
but forever never seems
to be around when it ends
so give me your forever
please your forever
not a day less will do from you.

Avstanden vi har mellom oss nå gjør bare at følelsene mine forsterkes. Både savn og forelskelse forsterkes av tiden jeg har borte fra han.  Jeg føler det kiler i magen når han skriver fine ting til meg på meldinger eller msn. Jeg kjenner at savnet etter han er overdøvende og et tomrom i hjertet mitt er på plass når jeg ikke har han fysisk sammen med meg. Han er så viktig. Så vannvittig viktig.
Men selv om savnet hyler i ørene mine så er det godt. Godt å savne.

It's like I've been awaken
every rule I've had you breaking
It's the risk that I'm taking
I ain't never gonna shut you out
everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
baby, I can see your halo
you know your my saving grace

Når det er fullt opp av hverdager og sysler som hverdagene fører med seg så gjør det at man kanskje ikke kjenner like ofte på de store følelsene. Nå er bare tanken på han nok til å få meg til å falle på trynet inn i en rosa sukkerspinn-sky. Jeg elsker han. Jeg elsker at han får meg til å føle meg som den beste meg jeg kan være. Jeg elsker at han gjør det han kan for at jeg skal føle meg elsket. Han er det beste som har hendt meg, uten tvil. Jeg er så heldig som har en så flott kjæreste at det knapt nok kan forklares med ord. Med han ved min side er jeg sikker på at jeg kan bestige de høyeste fjell og svømme over de største hav.

And where was I before the day
that I first saw your lovely face?
now I see it every day
and I know
that I am
the luckiest

Jeg gleder meg helt rått mye til å se han igjen. Gleder meg til å sove i armene hans igjen. Gleder meg til å være nær han. Tiden borte fra han gjør meg hver dag mer sikker på at han er den jeg vil være med resten av mitt liv. Han er den jeg vil dele sorger og gleder med. Han er den jeg vil kysse god natt og ønske god morgen hver eneste dag. Han er min beste venn. Han er den første jeg ønsker å snakke med å være med om noe skjer i livet mitt. Han er den beste i min verden. Han gjør meg best. Jeg vil gjøre alt jeg kan og alt i min makt for at han skal ha det så bra som overhodet mulig. Han fortjener å bli behandlet som den prinsen han er. Og jeg elsker han mer og mer hver dag. Det vil jeg alltid gjøre mitt for at han skal være hundre prosent trygg på. Jeg elsker følelsene han vekker i meg. Og er fortsatt forelska så det kiler helt nede i tærne. <3

Baby, you're all that I want
when your lyin' here in my arms
I'm finding it hard to belive
we're in heaven
and love is all that I need
and I found it there in your heart
it isn't to hard to see
we're in heaven

2 kommentarer

Mariann Johansen ♫♥♫

14.11.2010 kl.20:56

Nååå... det er så skjønt, ikke sant? :) I alle fall veldig fint å lese at dere har det så fint.

Da jeg og Ivar bodde så langt unna hverandre, savnet vi hverandre masse. En av de tingene jeg var spent på da vi flyttet sammen, var akkurat det du snakker om - hverdag, kontra savn. Hvordan ville det bli, når vi ikke lenger trengte å savne hverandre, og ikke lenger var i lykkerus og "feriemodus" hver gang vi møttes. Ville vi innhentes av grå rutine på kort tid?

Gledelig nok ble det ikke sånn, og det kommer nok av at vi begge er bevisste på at vi er individer fortsatt. Vi er fortsatt OSS, men vi er OSS sammen. Jeg har det på samme måte som deg, når jeg tenker på Ivar og det vi har i lag. Det er ganske godt gjort, syns jeg, og jeg hadde ikke trodd det var mulig å føle seg så forelska som jeg er, i så voksen alder :)

Prinsesse Grønn

20.11.2010 kl.15:58

© Mariann Johansen: Jeg blir egentlig litt overrasket over at jeg har det så bra sammen med kjæresten min. Og jeg tror oppriktig talt at han har det bra sammen med meg også. Jeg bare trodde det ville komme et tidspunkt etter et par år der ting ble... ikke nødvendigvis verre, men kanskje... kjedelig? Eller at man ble mere venner enn kjærester?

Men det er ikke sånn i det hele tatt. Vi er venner også, men vi er veldig kjærester. Og veldig forelska. Og veldig sikre på hverandre. Deilig! :D

Skriv en ny kommentar

hits