Hytta sweet hytta.

 Jeg er i Kirkenes. Nærmere bestemt i Jarfjord. Det finnes ikke bedre plass i verden i mine øyne. Nå skal det sies at det gjerne kunne vært litt mindre hysterisk kaldt ute, men selv med ti minus som leker seg rundt hytteveggene så er dette paradis. Det er deilig å være med familien min. Mine kjære og ganske så fantastiske mennesker.

I morgen er det barnedåp, noe som gjør at Halloween ikke akkurat blir feira med noen hæler i taket og slettes ikke noen tenner i tapeten. Men den vil feires med tacolignende middag med nærmeste familie i kveld. Ærlig talt syns jeg det høres helt perfekt ut. I tillegg er det en mildt sagt trolsk stemning ute, tåka ligger tykt over fjorden og mørket har omfavnet verden rundt oss.

Det eneste jeg føler jeg mangler i mitt idylliske nord er den fine kjæresten min. Han som jeg er over gjennomsnittet avhengig av og som jeg savner brutalt mye når jeg må være borte fra han. Men samtidig så er det godt å savne. Det er fint å kjenne på at jeg har en jeg føler så sterkt for og som gjør meg til et bedre menneske. I tillegg vil det bli så fantastisk deilig å se han igjen når jeg har gjort meg ferdig med Kirkenestraktene for denne gangen. <3

Jeg har det bra. Virkelig. Jeg er heldig. Definitivt.

4 kommentarer

Mariann Johansen ♫♥♫

31.10.2010 kl.11:33

Så bra, ble glad av lese dette! :) -10?? Hehe, vi har vel en 12 -14 grader pluss her - til gjengjeld blåser det liten kuling og det regner bikkjer og katter... :( Og vi som skal gå godteri eller fanteri etterpå.

Rebella

02.11.2010 kl.02:32

For et deilig innlegg, kjæreste du, dette ble jeg så glad av å lese♥ Det gjorde virkelig godt å lese, faktisk - jeg er så enormt glad når du føler deg glad, du skulle bare visst;D DU fortjener det så salig mye!

SV; Min skjønneste og herlige Pia - hjertelig tusen takk for den knallfine kommentaren! Du ER bare så god! Jeg smiler som en sol her;D Det er så fantastisk godt å ha tatt av såpass som jeg har nå, for jeg merker det så utrolig godt fysisk; jeg har fått tilbake så mange funksjoner som jeg har savnet så lenge, og jeg bader i lykke for hver nye positive ting jeg oppdager ved vektnedgangen;D Jeg er så ufattelig takknemlig for at det går så bra på den fronten, og det finnes ikke et FNUGG av tvil i sjelen min; DENNE gangen går det!

Når det gjelder det idiotiske stresset, er det ikke gøy å si at det overhodet ikke går bra mtp det, og det har det ikke gjort på lenge, lenge, og det er klart slikt tar en igjen til slutt. Jeg har så lite overskudd, er så urolig og nedstemt pga det pissastresset (+andre ting som jeg ikke orker å snakke om), og jeg tenker nok en gang å ta opp med legen at jeg MÅ få noe som kan roe meg fra det, for det GÅR bare ikke an å ha det slik som dette! Men samtidig er jeg redd for å ta flere tabletter; de skal jo passe sammen med de stemningsstabiliserende jeg allerede går på, for ikke å snakke om at de skal gå sammen med smertestillende jeg går på - jeg HATER hater hater tabletter, og jeg kan omtrent ikke vente til jeg kan slippe alt som heter det! Ryggen har først blitt bedre pga vekttapet, men stresset har satt det tilbake, så siste måneden har ryggen vært ekstra vrang;( Men uff, nok om slike dumme ting fra min side - det må nå snart bli en orden på alt slikt?! GUD, som jeg håper det!

Prinsesse Grønn

03.11.2010 kl.09:43

© Mariann Johansen: Jeg fikk litt bakoversveis da gradestokken viste ti vakre minus, har ikke akkurat vært slike temperaturer i Brønnøysund den siste tiden. Men det er deilig med litt vinter, det er godt med litt kulde og snø.

Prinsesse Grønn

07.11.2010 kl.12:59

Rebella:

Jeg har det stort sett veldig bra for tiden. Og jeg nyter det i fulle drag. Dagene i nord har virkelig gjort meg godt. Jeg koser meg stort her. <3

Jeg er så stolt av alt du har oppnådd de siste månedene. Det er helt rått å følge deg og se hvor flink du er, hvor mye ståpåvilje du har i kroppen. Det er så fint at du er så innstilt på å klare dette. :)

Du er jo nødt å få litt hjelp så du klarer å roe deg litt. Kan umulig være bra å gå rundt med så mye stress i kroppen. Og selv om du hater tabletter så kan det være nødvendig en periode så man kommer litt ovenpå igjen.

Jeg skal krysse det jeg kan for at du skal få det litt bedre snart. Jeg får så vondt av at ting er vanskelig for deg nå. <3

Masse varme klemmer til deg!

Skriv en ny kommentar

hits