Kirkenes, vakre Kirkenes.

Jeg reiser nordover i dag. Strengt tatt reiser jeg først sørover. For så å sitte nærmere tre timer på Gardermoen. Men SÅ reiser jeg nordover. Til mitt paradis. Til mitt Kirkenes. Om jeg gleder meg? Så mye at det ikke kan forklares med ord.

Der finner jeg familien min, vennene mine, vovva til søss, vovva til mamma. Jeg finner finnmarksluft og finnmarksjord. Jeg finner hytta og jeg finner hjertesmil bak enhver busk og rundt alle svinger.

Jeg kan nesten ikke vente. Men jeg må. Jeg må pakke og vente og reise og vente og reise litt til. Men så. SÅ er jeg der. Og skal sove i paradiset mitt. Jeg er heldig. Virkelig.

Hadde jeg bare kunnet pakke kjæresten ned i kofferten så ville det hele vært perfekt. Men da jeg ikke kan det så får jeg heller bare savne han masse da. På den fine måten. <3

4 kommentarer

Trude

29.10.2010 kl.12:01

eneste minuset med å bo i midt-norge e at det tar så jæævla lang tid å komme hjem! :b men kos dæ massssse når du e hjemme, det blir nok helt fantastisk! ^^,

Prinsesse Grønn

30.10.2010 kl.18:36

Trude: Ja, det e jo helt ekstremt kor lang tid det egentlig går an å bruke på å reise innad i Norge. Holdt jo på å spreng av mens æ satt på gardermoen. Lei? Ja, kanskje litt! :p Men nu e æ hjemme! Å det e RRRRRRÅÅÅÅÅ deilig!

Mariann Johansen ♫♥♫

31.10.2010 kl.11:37

Ah, det ER så idiotisk!! Vi flyr jo fra Ålesund til Oslo for så å fly til Tromsø, det er ganske masete når man reiser med to småttiser. Vi har sittet noen timer til sammen ved det idiotiske flyet borte ved gate 21, der ungene kan leke. Da rekker man akkurat å drikke en kaffe i fred før de er lei. Da er det heldigvis bare 98 minutter igjen til Tromsø - flyet går, haha.. :D

Prinsesse Grønn

03.11.2010 kl.09:44

© Mariann Johansen: Jeg skjønner hva du mener. Det er så utrolig slitsomt å reise sørover for å komme seg nordover, og ikke minst å måtte bruke en hel dag på å reise ei strekning som kunne vært unnagjort på så mye kortere tid. Blæh.

Skriv en ny kommentar

hits