Yays!

Jeg har ting som er fine i livet mitt. Sånne ting som får hjertet til å synge og magen til å krible.
I tillegg til ting som bare er vakre. Iallefall. Her er tingenes tilstand på plussiden.Yays:

- Kjærestetid. Jeg syns vi bare får det bedre og bedre sammen. Jeg føler meg hel på en fin måte sammen med han. Og jeg ler gjennom vondt og tårer. Jeg smiler meg hjertet og har det godt i sjela, <3

- Været som har vært i går og i dag. Nå skinner sola. Og det ligger snø på bakken. I går snødde det masse. Sånn rolig snø som bare daler hånd i hånd ned og legger seg som et teppe over verden. Vi gikk tur. I snøen. Det var vakkert:- Å legge meg helt inntil kjæresten og få han til å holde rundt meg når tordenskrallene herjet over hustaket i natt.

- Ellen DeGeneres er tilbake på tv2 om formiddagene! Jeg elsker henne. Og for meg som tusler hjemme hele dagen så er dette gode nyheter. Virkelig!

- At jeg snart skal hjem til Kirkenes en tur! Faktisk under to uker til. Faktisk nesten bare en uke. Jeg savner Kirkenes og alle de fine menneskene mine så masse! Jeg skal puste finnmarksluft igjen! Wohoo!

- Levende lys! Jeg er snart i ferd med å bli så storforbruker at jeg burde skaffe meg en sponsoravtale. Holy cow det er fint med lys og varme når verden blir svart som natta utenfor døra.

- Musikk fra fabrikk-fabrikk-fabrikken. Veldig intern. Veldig morsom. Jeg elsker at jeg og kjæresten ler så mye for tiden. Selv om jeg har hatt en rævva uke smertemessig så har jeg ledd mer denne uka enn jeg hargjort på LENGE. Dårlig humor er så mye bedre enn ingen humor.

- Snart er det advent og så er det plutselig jul! Jeg gleder meg til å finne fram julepynten. Gleder meg til å henge julestjerna i vinduet, gleder meg til å stå opp på morningene og åpne julekalenderen. (SELVFØLGELIG skal jeg ha julekalender. Den dagen jeg blir for voksen for julekalender er den dagen jeg er død.)- Denne videoen HER. <3

- Å snakke om framtiden. Jeg ser på livet mitt som noe flott. Jeg føler meg heldig og har det fantastisk sammen med han som elsker meg og som jeg elsker. For noen år siden hadde jeg ikke tro på at jeg hadde noen framtid - iallefall ikke en lykkelig en. Nå, nå gleder jeg meg så det kiler i magen til alt vi har framfor oss.

- Trening. Nå har det vært svært lite trening i livet mitt den siste uka eller så. Men jeg elsker og savner treninga masse. Og gleder meg til jeg er i form til å komme skikkelig i gang igjen. Gjett at jeg savner treningen!

- "Sivert Høyem - Prisoner of the road". Det er fantastisk hvor forelsket man kan bli i lyd. Lyden av en stemme som trenger inn i sjela mi. Jeg skjelver litt innvendig av den. Og elsker stemningen i sangen.

4 kommentarer

Trude

21.10.2010 kl.19:32

:D æ har ikke fådd med mæ at Ellen e tilbake, YAY! ellers ei gaanske fantastisk liste ^^

Prinsesse Grønn

22.10.2010 kl.22:38

Trude: At Ellen e tilbake e virkelig sånn gledesrushurra for min del! Ho e så arti! Kan ikke huske å ha sedd et eneste program med ho uten å trekke på smilebåndet. :)

Mariann Johansen ♫♥♫

31.10.2010 kl.11:41

Jeg syns også Ellen er morsom :) Men jeg ser nesten aldri på tv, så jeg får ikke med meg noe, hehe. Det er kjekt med slike lister, det bevisstgjør at man tross alt har masse fint i livet sitt, selv om det noen ganger ikke føles slik.. :)

Prinsesse Grønn

03.11.2010 kl.09:47

© Mariann Johansen: Noen ganger trenger jeg å få oversikt over det gode jeg har rundt meg, ellers er det lett å glemme dette. Jeg trenger å kjenne på alt det fine for at ikke alt det vonde skal få dominere. :)

Skriv en ny kommentar

hits