Nays!

Innimellom har jeg over gjennomsnittet behov for å skrive lister.
Ikke så manisk som Erlend Loes karakter gjør i en av hans fabeltastiske bøker. Men jeg får mer oversikt.
Nå er det tid for en NAY AND YAY - runde.
Rett og slett bare fordi.

NAYS!

- Det faktum at været her ikke kan annet enn ustabilitet nå som høsten har toget inn. Høst er vel og bra. Det jeg er mindre fan av er den ufrivillige ansiktsløftningen og gåsehuden på skjelettet fordi det blåser nordavind fra nøyaktig alle kanter.

- Legebytte. Når man har en journal som begynner å bli på størrelse med en middels stor Bibel, da kompliseres ting stadig. Jeg står fast ved at man burde kunne tvinge leger til å komme på audition. Om de ikke gjør en god nok jobb skulle jeg med glede stått klar for å trykke en megasvær X i panna på de.

- At Norge er så langt som det er. Finnes vel knapt mer tungvint land å reise i. Bor du en halvmeter feil så ender du opp med å bruke seks timer på å komme deg til noe som ligner på sivilisasjonen. Jeg bor den halvmeteren feil. Og for å gjøre ting enkelt har jeg spredt de jeg er glad i fra Norges topp til Norges bunn.

- Reklamen til de nye tacoproduktene. Det er ALDRI fredag hele uken. Og om det hadde vært det skal jeg med sikkerhet love at det akutt hadde gått over med det der soundtracket.


- Å ikke få trene når jeg VIL trene. Jeg kan ikke høre på musikk som minner meg om trening uten at leggene verker og skuldrene prikker. Når jeg vil, men ikke får til - da kan vi snakke frustrasjon på størrelse med Russland.

- For tiden er jeg så lettrørt at jeg bæljer i vei om det er en reklame som havner i kategorien søt. Jeg blir lettere oppgitt. Spesielt når jeg vil framstå som tøff og voksen og selvstendig. Da ser det så lite kult ut når haka skjelver og øynene blir tårevåt. Nå slipper jeg heldigvis å være tøff og voksen og selvstendig særlig ofte.

- Å ha dager der jeg føler jeg ikke strekker til og ikke er viktig i verden. Jeg VET at jeg er både bra nok og viktig. Men det er lett å surre seg inn i en boks med usikkerhet og en liten dæsj selvforakt når man ikke gjør annet enn å gå hjemme alene på formiddagene. Hva i all verden gjør liksom jeg som er viktig?! Nada.

- Smerter. Smerter. Og atter SMERTER. Innimellom lurer jeg på om jeg kan ha vært Hitler i mitt tidligere liv siden jeg så tydelig blir straffet for et eller annet. Så mye smerter som jeg lever med daglig vil nok være nok til en femten-tjue godt voksne mannfolk.

- Å fryse. Jeg tror at å være kald er noe av det verste jeg vet om. Jeg fryser ofte. Og jeg fryser lenge. Når kulda først setter inn (haha) så blir den der. Før tålte jeg kulde bedre enn isbjørner. Nå har det genet i meg dødd og blitt til et pinglegen som fryser halve året. Å være kald suger geiteballer.

6 kommentarer

ingrid alexandra

19.10.2010 kl.15:48

Må si jeg kjenner meg igjen i det meste av det du skriver der. Både smerter, frysing, tacoprodukter og ikke minst... journal lang som en Bibel. Du skulle sett den blekka jeg fikk ut fra legesenteret da jeg bytta fastlege hehe

Trude

20.10.2010 kl.10:13

Sv; haha, ja, æ sku likt å se det sjøl.. :b tvile ikke på at det e arti nu og da, æ e bare redd for at det ska bli nok en dag, og at det går over fra å være moro til irritasjon :b e ikke sikkert det e like gøy når vi e 40 som nu, liksom. meenmen ;)

ja, han e en ordentlig snilling :))

og æ satse på at Yay-lista di e mye lengre enn det her, men sterkere punkter! ikke nå gøy at du ska være i konstante smerter, med ei rævva legeordning og attpåtil ha alle de andre nay-punktan å slite med. <3

Prinsesse Grønn

21.10.2010 kl.13:12

ingrid alexandra:

Jeg liker ikke at du kjenner deg igjen i smerter og journaler. Det er slikt som er dritt. Og jeg skulle ønske jeg kunne ta det bort fra deg så du slapp.

Prinsesse Grønn

21.10.2010 kl.13:13

Trude:

Nu e yay-lista ute, og den gjorde mæ glad. Æ lik at æ har fine ting å fokusere på, selv når smertan e jævlig og legeordninga e enda verre. :)

Mariann Johansen ♫♥♫

31.10.2010 kl.23:30

Hehe- jeg vet du mener det du skriver - men det er vanskelig å ikke trekke på smilebåndet når du legger det fram sånn. Det er sunt det, å kunne le av problemene sine. <3 (Nå lo jeg jo litt av DINE problemer, men .... du skjønner hva jeg mente, hehe.)

Prinsesse Grønn

03.11.2010 kl.09:48

© Mariann Johansen: Det er godt å le, og jeg er nok utstyrt med over gjennomsnittet galgenhumor når det kommer til egne problemer. Jeg er glad jeg er skrudd sammen som jeg er, at jeg kan trekke på smilet selv om jeg føler livet mitt blir litt vel frynsete i kantene.

Skriv en ny kommentar

hits