Dag syv.

Day four: Seven things that cross your mind alot.

Oj. Den her burde egentlig vært 33467 ting jeg tenker på ofte.
Noe som igjen sier meg at jeg generelt sett tenker litt vel mye og bekymrer meg nok litt mer enn nødvendig for ting.... Men, jeg har prøvd å finne ut av hvilke syv ting jeg grubler oftest på.
Og har kommet fram til følgende ting:

Dag 4:

- Kunne jeg gjort noe for å redde deg?
- Jeg er ikke smart nok.
- Jeg savner familien og vennene mine.
- Jeg takler ikke å ha vondt mere.
- Ikke gå fra meg!
- Jeg er ikke bra nok.
- Jeg elsker han så enormt mye.

Nå fikk jeg egentlig litt vondt i hjertet mitt for at jeg er så åpen og ærlig.
Føler meg lettere sårbar og utsatt her, men det får bare være.
Jeg lyver iallefall ikke om tingenes tilstand...

3 kommentarer

Rebella

09.10.2010 kl.23:12

Jeg fikk også så vondt i hjertet her, for jeg sitter med slike og lignende tanker selv, og det er forferdelig vondt og slitsomt, for ikke å snakke om destruktivt. Jeg skulle så jævlig gjerne ønske at du slapp det, i hvert fall, for fy som du duger! Jeg skal be masse for at du må få lettelse fra disse tankene og følelsene, for det er så vondt at du har det slik generelt, og du fortjener det så virkelig ikke. Jeg er så glad i deg og ønsker alt godt for deg, alltid!

SV; Min snilleste Pia, hjertelig, hjertelig takk for de utrolig gode ordene dine, du aner bare ikke hvor sterkt de når inn, du betyr mye for meg, du♥ Enkelte kommentarer tatoveres inn i hjertet, og dine gjør alltid det, faktisk - du har bare en ekstra troverdighet ved det du skriver, synes jeg;) Og bloggen din er en av dem jeg har savnet mest i denne perioden, jeg skal få lest meg opp på den en av dagene jeg har litt mer ro på meg; det er så mye jeg skal få gjort ikveld, skal i dåp imorgen tidlig, nemlig.

TAKK, takk for at du er som du er!

Trude

10.10.2010 kl.09:29

Sv; Da får du bare komme dæ opp hit mens det enda e høst;)

Gode forslag alle sammen, men æ trur æ sætte stalker-greia på vent, vil ikke skremme ho bort, haha :b

Prinsesse Grønn

12.10.2010 kl.13:10

Rebella:

Så godt det er å vite at du er innom bloggen min innimellom! <3 Jeg savner deg stadig her i bloggsamfunnet vårt, men jeg forstår og respekterer at du tar vare på deg selv framfor alt. Jeg håper det går rette veien for deg, vakre, og at vi snart nok en gang kan nyte å ha deg her med oss. <3

Jeg blir sliten av de tankene som så ofte forfølger meg. Så jeg jobber med å ikke la tankene styre meg. Det kommer intet godt ut av det. Og jeg har heldigvis gode mennesker rundt meg, som deg, som plukker meg opp om jeg er nede. <3

Skriv en ny kommentar

hits