Nye høyder - fornøyd.

Gårsdagen var egentlig fantastisk. Jeg klatret fjell. Iallefall et lite fjell. Med en varde på. Jeg følte meg flink. Jeg datt rundt i myrvann og satte sko og staver fast overalt. Men hva gjør det?
Når jeg på toppen var så stolt at jeg trodde hjertet skulle briste?

-Jeg ser egentlig ikke så tilbakestående ut. Og jeg HAR et pent smil. Også er jeg ikke alltid tomat.

Siden jeg følte meg ti på topp da jeg kom hjem fra klatretur så ville jeg pynte meg litt. Jeg leita klesskapet rundt (som forsåvidt ser ut som en krigssone) og fant for morodskyld fram ei bukse som var for liten da jeg kjøpte den i vår en gang. Bare for å sjekke status liksom. Den passa. Den passa veldig. Fornøyd? Gjett da!

-Se gjerne bort fra at puppene min er SMURT utover hele bildet. Takk.

Jeg må bare si at dagen var fin. Jeg fikk en oppvekker. Det gjelder ikke bare vekt. Treningen gir andre resultater. Som kondis og styrke nok til å klatre litt fjell. Og strammere kropp så bukser vil på. Jeg er fornøyd.

Iallefall for en liten stund.

8 kommentarer

Trude

17.09.2010 kl.16:25

åå, det regne æ med va kjempemotivasjon? :D flott arbeid, du har all grunn til å være stolt, og stå på! :)
Så søøt du er da! Er det ikke herlig når buksene passer? hehe.. Det er godt å gå i fjellet, man føler seg så fresh etterpå.

Trude

18.09.2010 kl.23:24

Sv; ja, virke som resten av Norge ikke har skjønt det der med høst! Det ska være kaldt og oransjt, med halvribba trær og guloransje blar, IKKE regn og solskinn, og grønngule skoga!

Kirkenes har kanskje ikke alltid troffe blink når det gjelde sommer, og vintern e litt i lengste og mest brutale laget, men HØST, DET kan vi!

Prinsesse Grønn

19.09.2010 kl.10:35

Trude:

At det va ja! Æ e litt opp og ned for tida. E ikke vant med sånn fokus på min egen kropp som æ har nu, så æ blir lett frustrert. Da e det HERLIG at æ ser resultata med mine egne øya innimellom. Sånt får mæ til å ha lyst til å stå på masse! :)

Prinsesse Grønn

19.09.2010 kl.10:37

TrineCam:

Ååååh, jeg liker å være søt! ;) Ja, det er fantastisk når man ser at den harde jobbinga gir resultater. Og ingenting er bedre enn å kunne bruke naturen. Det r så deilig. :)

Prinsesse Grønn

19.09.2010 kl.10:40

Trude:

Ja, æ har enda ikke opplevd plassa som kan måle sæ med Kirkenes når det kommer til høst. Æ ELSKE å være i Kirkenes når det blir mørkt på kveldan, kulda sett inn, å man kan gå i skogen å se forandringan i farger nærmest fra dag til dag.

ÅÅÅÅÅÅH! HJEMLENGSEL!

Mariann Johansen ♫♥♫

28.09.2010 kl.20:30

Ai ai ai! :D Grattis - det der kommer GODT opp på lista for go' følelser!! :D Det er fint å gå i fjellet, nesten uansett hva slags vær det er :)

Prinsesse Grønn

29.09.2010 kl.20:53

© Mariann Johansen:

Jeg er så glad for at mamma og far har dratt oss med på telt - og hytteturer fra jeg og søss var bleiebarn. Det gjør at jeg den dag i dag ser på fjell og tur som noe positivt, kjærlig og godt. Så jeg KOSER meg når jeg er ute i naturen!

Skriv en ny kommentar

hits