Randoms på lånt pc.

Jeg tenkte å legge ut litt bilder. Så kom jeg på at dette ikke er min pc. For min pc ligger på gulvet og furter.
Furter med surleppa nede på tærne. Og jeg låner kjæresten sin pc.
Hadde jeg vært totalt uten pc så ville jeg fått abstinenser store som en hest. Så jeg er takknemlig for at jeg får låne kjæresten sin gamle pc. Jeg er. Men bildene mine er ikke på den.
Så nå skal jeg legge ut randoms fra kjærest sitt lille "Pia-arkiv".

Jeg savner Kirkenes. Spesielt nå som høsten banker på. Jeg vil gå tur rundt bunkerser i kong høst sine vindpust.

Hvis du aldri har lekt at du var en bjørn - da har du virkelig gått glipp av noe vesentlig.
Jeg elsker den fantastiske samboeren høyere enn alt. Han er mitt hjerte.

Jeg skjønner ikke at jeg var så misfornøyd med meg selv på den tida. (Og seee på nydelige baby i armene mine!)

Men så er jeg jo egentlig pen uansett hvordan jeg ser ut, bare jeg er lykkelig.

4 kommentarer

Rebella

02.09.2010 kl.02:15

DU ER SÅ GOD! Jeg smiler så stort av disse bildene og teksten som følger under hvert av dem - du vet jeg elsker disse innleggene;D

Jeg gleder meg slik til å lese meg skikkelig opp på bloggen din, jeg må bare få litt mer ro på meg og komme meg gjennom det verste/over den verste kneiken når det gjelder faenskapet jeg sliter med for tiden - men da skal jeg lese meg kraftig opp på bloggen din;)

SV; Herlige, snille du! Tusen takk for den gode kommentaren, det varmer virkelig, kan du vite♥ Det er jævlig tøft for tiden, men jeg gjør mitt beste for å jobbe med meg selv og prøve å være snillere med meg selv for ÉN gangs skyld, og ikke dømme meg så inn i helvete hardt som jeg gjør - IKKE en lett jobb, ikke i det hele tatt. Faktisk noe av det vanskeligste jeg noensinne har gjort, for det er verre enn det noensinne har vært når det gjelder akkurat det, og det er en konkret situasjon bak det, men jeg orker ikke å snakke om det. Tom min søster, som vet mest om meg og som jeg kan snakke mest åpent med, har jeg ikke klart å si det helt store til, for det blir bare enda mer skytsel jeg har mot meg selv da, som jeg banker meg selv med etterpå - det er så forbannet teit å dømme seg selv så nord og ned for hver minste, lille ting, men så klin umulig å la være når man har gjort det hele livet;-/ Men som sagt, jeg jobber virkelig hardt, så jeg håper jeg i det minste kan bli LITT snillere med meg selv♥ Det rører meg i hvert fall veldig at folk viser slik omtanke og godhet her innpå - noe så skjønt!

Og ikke LITT får du lov til å nedsnakke vekttapet ditt på 10kg siden påske - det er knallbra, og når du kjenner forskjellen på kroppen, må du da virkelig føle det slik, du også? For min del utgjør de kg jeg har tatt av ALFA og omega på kroppen, du aner ikke! Jeg gleder meg så enormt til å komme enda lengre ned, kan omtrent ikke vente! Heia oss!!

Mariann Johansen ♫♥♫

04.09.2010 kl.11:41

<3 Nydelige bilder! En eller annen gang skal jeg dra til Kirkenes! Jeg har aldri vært i Finnmark, men jeg har veldig lyst dit. Jeg liker Nord Norge så godt, det er så vakkert der <3. Herlig bilde av deg og babyen :)

Prinsesse Grønn

08.09.2010 kl.10:25

© Mariann Johansen:

Hvis du skal til Kirkenes så må du la meg få vite det først. Da skal jeg dra hjem kun for å være guide for deg. Uten tvil. Det er så pent i Kirkenes. Virkelig. :) Babyen er min nå fire år gamle søster. ;)

Prinsesse Grønn

08.09.2010 kl.10:36

Rebella:

Takk for at du tar deg tid til å kommentere hos meg, selv om jeg vet du har det vanskelig for tiden. <3

Jeg er så glad for at jeg får deg til å smile. Og ja, jeg vet du elsker disse innleggene, derfor fortsetter jeg med dem. :)

Du skal få ta den tiden du trenger til å komme deg. Bloggen min er her når du føler for å lese den - og den vil ta imot deg med åpne armer. <3

Jeg vil jo bare at du skal få det bedre - og om kommentarene jeg legger igjen hos deg kan gjøre en brøkdel av det vonde du bærer på lettere så er det akkurat det jeg ønsker.

Jeg jobber som en helt for å gå ned i vekt, men jeg syns det er vanskelig, absolutt. Jeg blir frustrert og får fanden i meg. Men jeg gir ikke opp. Jeg står på hardere og hardere. HEIA OSS!

Skriv en ny kommentar

hits