Bare så du vet det.


*Jeg skjønner ikke at folk ønsker å vinne fotballkamper ved å være usportslig. 
Jeg håper de som jukser får kronisk analkløe.
*Jeg har store planer om å flytte fra landet om FRP kommer til makta om noen år. Man kan like godt få barnehagebarn til å styre landet.
*Jeg selger fuglene i veggen til høystbydende. Eventuelt gir jeg de bort. Jeg kan også betale noen for å ta dem.
*Jeg har en så rosa telefon at jeg innimellom tror jeg er blitt jentejente. Men så kommer jeg på at jeg bare er wannabe.
*Jeg elsker at det er sommer. Men helst når gradestokken holder seg mellom 18 og 23 grader. Over det så smelter jeg. Under det får jeg neglsprett av å se ut vinduet.
*Jeg har en så fantastisk kjærest at jeg nesten syns synd på andre som ikke får litt av han. Men så blir jeg ego og er sjeleglad det bare er jeg som har han.
*Jeg har drept to edderkopper i dag. Det var enten de eller meg. Måtte de brenne.
*Jeg er så fornøyd med innsatsen min når det kommer til prosjekt "SKINNENDE REN KÅK". Hadde jeg fått tilbud om en hvilken som helst vaskejobb ville jeg rett og slett ledd på meg brokk. Det skjer ikke.
*Jeg skjønner ikke helt den terrorsaken som pågår nå. Men jeg tør ikke spørre noen om det heller.
*Jeg er til tider så dum at jeg blir litt overrasket når jeg faktisk klarer å åpne dører. Og at jeg får til å kle på meg selv.
*Jeg elsker gutten min. Noen ganger føler jeg at jeg elsker han så høyt at jeg kanskje er litt "stalker-crazy-kind-of-girlfriend". Men så veier jeg opp for det med å være litt ekstra snill. Så ofte som mulig.
*Jeg skulle ønske jeg kunne flytte inn i en Erlend Loe bok. Med Kings Of Convenience på repeat. 
*Jeg svelga ingen fluer på turen i går. Men jeg fikk nesten en veps i munnen. Win.

Så vet dere det.

7 kommentarer

Christian Kiichi

12.07.2010 kl.19:02

FIn blogg :) kommentere tilbake :)?

Trude

13.07.2010 kl.12:21

Takk for klemmen! Men faktisk, ho hadde den i bånd :/ Æ vet ikke kem ho va nei, men både pappa og politiet e på saken, så det ordne sæ forhåpentligvis. Har anmeldt det, og må nok desverre få den hunden avliva. Det gikk jo greit med mæ, ble ikke kjempeskada, men det som e skummelt e om den hadde revve av hovedpulsåra, og det faktum at den angripe folk HELT uprovosert. Ka om det e en unge, neste gang?!

Mariann Johansen ♫♥♫

13.07.2010 kl.15:52

Dør av latter av mange av punktene her! Godt formulert! :D

Ang. dører... haha!

Da vi var på St. Olav nå, og jeg for første gang etter at Ivar var operert, skulle rote meg fra pasienthotellet bort på Nevro og sengetun 4 - en helt annen del av St. Olav enn der vi har vært før - St. Olav er DIGERT!! - Vel, da imponerte jeg meg selv ved å gå strake veien gjennom tusen korridorer og rett til rommet til Ivar. Jeg hilste på vakten og tok i døra for å sku den opp - det var en sånn svære bøyle til håndtak, så det så jo virkelig ut som om det bare var å dytte den opp. Det var det ikke. "Den er låst" sier jeg til vakten. Jeg så i sprekken mellom dørbladet og karmen, at det sto en slå inni der, det måtte jo være en lås. Vakten så dumt på meg og sa at det selvfølgelig ikke gikk an å låse døra inn til pasienten. Når jeg tenker meg om, var det ganske teit konkludert av meg. "Du må trykke ned håndtaket", sa han.

Jah, tenk, det funka! :D Pittelitt flau da, ja....! Heldigvis så ikke IVar en skit, haha!

Rebella

21.07.2010 kl.01:20

Jeg rådigget dette innlegget og har hatt det oppe i et vindu på pcen den siste uken, med en halvferdig kommentar, men har hele tiden glemt å få skrevet den ferdig. Jeg lo høyt gjennom innlegget, jeg elsker slike oppsummeringer i humoristisk tone;D

Prinsesse Grønn

21.07.2010 kl.08:10

Trude:

Har dokker funne ut kem ho va? Den hunden må jo definitivt avlives. Når ho i tillegg har så lite kontroll når hunden e i BÅND, ka du trur da om hunden ved en feil kommer sæ laus eller nåt. Det e jo livsfarli. Går det bra med dæ nu?

Prinsesse Grønn

21.07.2010 kl.08:12

© Mariann Johansen:

Åhhh! HAHAHAHA. Hvorfor er man så innmari blonde til tider? Jeg kjenner jeg er glad det ikke var med som plagdes med dør på St.Olav. Selv om det virkelig høres ut som noe jeg kunne funnet på. Jeg er så klønete innimellom at jeg nesten blir litt lei meg. :p

Prinsesse Grønn

21.07.2010 kl.08:21

Rebella:

Hurra! Å få deg til å le er en veldig fin gave. Du er så herlig. Det er så godt å få deg til å le. <3

Skriv en ny kommentar

hits