Søsken, ferie og sykdom.


Jeg har vært på ferie. I utlandet. Og i Askerlandet. Det har vært fiiint. Småsøstrene mine var i ekstase over å få være med meg - og søsterhjertet mitt bristet av kjærlighet flere ganger daglig sammen med de nydelige små. Barn er definitivt gaver, sendt til verden for å gjøre livet så mye finere for alle de har rundt seg. Ikke tvil. Jeg har ledd med de, lest for dem, klemt dem, sunget nattasanger, ordnet hår og vært verdens stolteste storesøster.Så dro vi på ferie. Vi var damene i slekta. Bestemor betalte oss med på langhelg i Riga. Slikt sier man ikke neitakk til. Og vi har ledd på oss nye magemuskler, sett fantastiske bygninger, vært turister, tatt gullmedalje i shopping, spist god mat, drukket fantastisk øl og hatt det langt over gjennomsnittet fantastisk på tur.
Jeg har en hel bataljon ganger tre med bilder fra turen som bare venter på å publiseres på internettet. Men så langt har jeg bare ikke nådd å komme ennå.Jeg ankom Brønnøysund på tirsdag. Lykkelig over å endelig være hjemme. Utpå kveldinga begynte jeg å kjenne noe merkelig i magen. Urolig og etterhvert intenst smertefullt. Så. Siden da har jeg vel tilbringt mer tid PÅ do enn ikke på do. Jeg har sovet dårlig og svært lite, spist enda mindre og er generelt helt utrolig dårlig.
Så om noen timer blir det en tur til legen. Bare for å utelukke at noe er sånn alvorlig galt.
Heller en gang for mye til legen enn en gang for lite. Nemlig.

4 kommentarer

Ingrid litt Espelid

01.07.2010 kl.14:06

Håper det gikk bra hos legen?

Jeg har ferie i august sånn cirkus, begynnelsen. har sofaen din lyst til å la meg krasje der da?Om det passer for din bedre halvdel?

:-)

klem superdama

Prinsesse Grønn

01.07.2010 kl.18:47

Ingrid litt Espelid:

Heia vennen.

Jeg har en bakterieinfeksjon i magen. Plukka opp noe slemt i Latvia. Men antibiotikaen jeg fikk er veldig effektiv, så dette går nok rette veien. :)

Første tre ukene av August er vi desverre ikke i Brønnøysund...

Klemme masse på deg.

Rebella

08.07.2010 kl.21:11

♥♥

Jeg har nettopp lest nedover i innleggene dine, og ser rastk at magevondet du har hatt, ikke er en brøkdel av det andre vonde du har opplevd den siste måneden, og det gjør meg helt forferdelig vondt å lese, Pia;( Jeg vet ikke hva jeg skal si, engang, jeg er bare så lei meg på dine vegne. Uff, jeg bare håper det er på vei oppover igjen, til tross for så mye vondt som presser utenfra og dermed innenfra - du skulle ha det så mye bedre, du fortjener så mye bedre♥ VERDENS beste klem, med viten om at jeg ville gjort så enormt mye mer for å sikre at du har det godt.

Prinsesse Grønn

09.07.2010 kl.09:26

Rebella:

Å miste Veronica var som å miste en del av hjertet mitt. Nå som det har gått litt tid siden hun ble borte så kjenner jeg at savnet er større. Og sorgen er så vond at jeg bare kjenner på den i svært korte øyeblikk av gangen. Jeg er så redd for å bli dratt ned i det bunnløse....

Jeg holder meg på beina, alt takket være den fantastisk fine kjæresten min som støtter meg mer enn jeg trodde var mulig.

Takk for hilsen som varmer, vennen. Klem. <3

Skriv en ny kommentar

hits