Søsken - del 4 av 5.Kine er den eneste av søsknene mine som jeg faktisk har vokst opp sammen med. På godt og vondt. Vi kan krangle så busya fyker. Men vi er ganske kjappe på å bli venner igjen. Og selv om vi er ulike som bare det så vet jeg også at denne jenta er der for meg uansett hva det skulle være. Hun er en av mine alleraller beste venninner.
Og jeg vil gå gjennom ild og vann for henne.
Kine kom inn i verden min for tjueto år siden. Og der ble hun. Og der er hun. Og hun er i hjertet mitt. Alltid.
Kine er KNALLGOD å danse. Ikke bare på dansegulvet i helgene. Hun lager danser og lærer unge jenter å danse.
Hun brenner virkelig for dans og hun har et talent der som mange kan misunne henne.
I tillegg er hun knallgod når det kommer til maling og tegning. Sånn generelt er det hun som sitter med evnene.Kine er stappfull av spinnville påfunn og hun får meg til å le så hardt at jeg nesten tisser litt på meg både titt og ofte.
I tillegg er hun impulsiv som få. Til tider blir jeg svært frustrert over valgene hun tar. Men jeg er der til å holde henne på beina om hun faller. Jeg kan ikke beskrive hvor mye denne jenta egentlig betyr for meg. Hvor stolt jeg er over at nettopp jeg ble storesøsteren hennes. Jeg kan ikke forklare hva hun betyr. Ikke med alle ord i verden.
Men jeg kan si at jeg er glad i henne for alltid. Og litt til. <3

4 kommentarer

Sokee

21.04.2010 kl.20:52

Ntnåååååh!!! Søssa miiiii!!!!! Sååååå syyykt masse gla i dæ!! :) <3

Prinsesse Grønn

22.04.2010 kl.07:50

Sokee: Æ savne dæ sånn dær mest i verden. <3 GLAAAA i dæ!

Rebella

24.04.2010 kl.18:04

Jeg begynte å grine her, seriøst, du skriver så enormt rørende og ekte, og ordene dine er så full av kjærlighet - det kan jo ikke annet enn å treffe meg! DU ER SÅ GOD! Og det er så skjønt at dere også er så nære; ingen venner er som en søstervenn♥ Jeg må også si at jeg likte kjempegodt smykket ditt her.

Prinsesse Grønn

24.04.2010 kl.20:37

Rebella:

Jeg kan ikke forestille meg at verden fortsatt ville gått rundt, at samfunnet kunne fortsette i samme bane, at vi kunne puste her på jorden om hun forsvant. Hun er bare den beste. <3

Skriv en ny kommentar

hits