Søsken - del 2 av 5.Mads! Mads er min eneste lillebror. Eneste hane i hønsehuset. Og han gjør en kanongod jobb som lillebror og ikke MINST som storebror. Småsøstrene våre forguder Mads. Og med god grunn. Mads er en gjennomført GOD gutt. I sommer snubler han inn i tenårene - og jeg står igjen og fatter ikke hvor tiden har blitt av.
Jeg husker ennå den natta pappa vekte meg for å fortelle meg at jeg hadde fått en lillebror. <3
Mads er en sånn som alle liker. Ikke fordi han er falsk eller noe, men fordi han faktisk er oppriktig snill med alle rundt seg. Han er en travelt opptatt gutt og er gjerne både høyt og lavt på en gang.
Han elsker Rosenborg og Liverpool og sier ikke nei takk til en skikkelig actionfilm.Det sier seg selv at jeg er evig glad i denne gutten. Jeg føler han den siste tiden har blitt mye mer voksen enn jeg tidligere har oppfattet han. Han er jo min eneste lillebror. Forhåpentligvis kommer han på besøk om ikke for lenge. Han har nemlig blitt invitert hit til Himmelblå-landet, og jeg håper virkelig han vil på besøk hit.
Jeg vet at den jenta som ender opp med lillebror (sånn om ti-tyve år når det er ok at han dater) vil være ei veldig heldig jente. For snillere gutt skal man virkelig leite lenge etter. <3


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits