Lærdom.Jeg har hatt ei nydelig helg. Jeg har også lært ting. Dette har jeg lært denne helgen:

* Reglene i curling. Jeg er overraskende lett å engasjere i sport, bare jeg vet reglene. Og bare det er viktige mesterskap. Og bare det ikke er fotball. Eller annen sport jeg dævver av kjedsomhet av.

* Jeg liker IKKE på NOEN måte TRAN. Kjærest og jeg fant ut at vi skulle prøve oss på ei flaske tran. Ikke ei hel flaske på en gang, men sånn litt. For å være snill med oss selv. Men jeg må bare innrømme at om det så var snakk om at jeg vil leve to år lengre om jeg tok tran hver dag, da ønsker jeg heller å dø tidlig. INGENTING som smaker SÅ stygt kan være bra for meg. Jeg spyr litt i munnen min bare av tanken.

* Det er kaldere her enn alle andre steder jeg vet om. Ikke her inne. Eller, jo, innimellom det også. Men ute. Det blåser her. Omtrent alltid. Det er forsåvidt greit. Men jeg har innsett at panna mi ikke tåler kulde. Den fryser noe innmari. Så. Jeg vurderer å innstallere en varmeflaske i hodet. Da blir nok alt mye bedre.

* Jeg kommer til å bli en overnervøs og overbeskyttende og overdullende mamma. Ikke at jeg holder på å bli mamma. Eller noe i nærheten av det. Men kjæresten er syk. Og jeg dør i hjertet mitt av å se han sånn. It HURTS my heart.

Så. Man lærer visstnok så lenge man lever. Dette er noen få av de tingene jeg lærte i helga. Jeg er ganske grei sånn sett. Jeg vet så lite at jeg har mye å lære.

4 kommentarer

Ann-Kristin

22.02.2010 kl.20:14

Ingen direkte komentar til innlegget ditt, men jeg dævver av latter!! Leser om din Lærdom......og skroller til slutten av innlegget for bare å se....."Har du klamydia?" hehe....joda, mye lærdom!

B

23.02.2010 kl.02:01

Kan nærmest garantere at Bodø er kaldere:)

Prinsesse Grønn

23.02.2010 kl.08:39

Ann: Bloggen min har visst en tendens til å spørre folk om de har klamydia. Kanskje noen får sjekka seg da. Det er jo bra. :P

Prinsesse Grønn

23.02.2010 kl.08:40

B: Bodø er jo pakket inn i glass. Det er feigt. :p

Skriv en ny kommentar

hits