Dagen derpå.

Nei. Jeg drakk ikke i går. Eller. Jo. Jeg drakk en øl. Men det er ikke poenget.
Jeg kjenner at kroppen min hyler at jeg gjorde en smule for mye ut av gårsdagen. Sant nok. Jeg gjorde ting på tross av kroppens ønsker og hint om at jeg burde roe ned. Det var egentlig verdt det. Jeg så gleden i øynene til kjæresten min. Det var nok for meg. Da får det så være at jeg har sterke ønsker om å rive av meg skuldrene og brenne ryggen min på bålet i dag. Det viktigste er at kjæresten min hadde en fin bursdag i går. Og det hadde han. Det er jeg rimelig sikker på. <3

Om du noensinne skal til Brønnøysund, da MÅMÅMÅ du innom KRED for å spise hamburger. Jeg kødder ikke LITT engang når jeg sier at jeg i går spiste den BESTE burgeren i mitt liv der. *sikle litt inni meg*

Jeg bestilte meg legetime i dag. Time fikk jeg. I slutten av mars. Helt greit. Jeg skal jo bare bli kjent med dama. Men enn om jeg faktisk hadde vært syk på ordentlig i dag? At jeg hadde behov for å se fastlegen min fordi jeg var SYKSYK? Så må jeg vente en og en halv måned før jeg får time? Er det riktig da?

Det er så nydelig vær her at jeg sjemmes litt over å være inne i dag. Men jeg klarer ikke noe annet. Skal møte samboeren min når han er ferdig på jobb, så vi får handlet inn litt middags-stæsj. Jeg har nemlig raidet nettet etter litt oppskrifter i formiddag. Viktig med litt ny middagsinput innimellom.

Nå må jeg gjøre meg menneskelig. Så jeg ikke skremmer alle de søte Brønnøyværingene når jeg går ut døra. Sånn cirka. Jeg er et kjedelig vesen. I know.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits