Jeg ombestemte meg.Toppnyhetene til VG viser seg å være at Marianne Aulie har tent på ræva si etter å ha malt med den. (Se mer av ræva til Marianne HER.) Og at Åge Steen Nilsen har vært grisesinna på grisemannen Bjarne Brøndbos kor. Fordi de sa han var homo. Eller noe. (Les mer om krangelen HER.)
Forresten. HVORFOR må Bjarne Brøndbo vise seg i bar overkropp uanfaensett hva han skal og gjør? Jeg spyr litt i kjeften min hver gang jeg ser slike bilder av han. Noe som er ofte. Så jeg spyr mye i kjeften min.

Dette er altså det VG prioriterer som det viktigste som har skjedd i det siste. Dette må altså på toppen av nettavisen deres. Om det sier mest om Norge eller VG, det vet jeg strengt tatt ikke.

Nettavisen kan i dag fortelle oss at Harald Eia mener at kvinner ikke vil ha barn med han. At de ikke ønsker å ha hans gener i et barn. Godt å vite. (Om du føler det er noe du trenger å vite mer om, kan du lese om det HER.)
Bill Clinton har visst litt hjertetrøbbel og er av den grunn på sykehuset. Nyhet i seg selv det. Men her er ikke det poenget. Neida. Nettavisen slenger inn i overskriften av Hillary besøker mannen sin på sykehuset. Ville det ikke vært mer oppsiktsvekkende om hun IKKE besøkte mannen sin på sykehuset? (HER ser du mer av den saken, sånn om du gidder.)

Allerede nå skjønner jeg jo at det ikke er krise at jeg ikke har fått med meg nyheter i det siste. Faktisk ble jeg litt uvel av at det skjer SÅ lite i verden. Så jeg gidder ikke lese mer såkalte nyheter nå. Jeg skal heller spise knekkebrød. Og se på Dr.Phil. Han kan jeg nok lære litt mer av enn jeg kan av nettavisene i dag.

5 kommentarer

Mariann Johansen ♫♥♫

12.02.2010 kl.11:19

Nettopp derfor slutta jeg å kjøpe VG. Og Dagbladet. Og Se og Hør, selv om de ikke prøver å gi seg ut for å være noe annet enn det de er. Ethvert medium som syns silikonen til deltagerne i Paradise Hotell er verdt å bruke spalteplass på, er ikke et medium for meg.

Egentlig burde jeg holde meg unna internett i det store og det hele, hehe.

Prinsesse Grønn

12.02.2010 kl.11:37

© Mariann Johansen: Jeg må si meg veldig enig med deg. Jeg blir litt skremt over det de kaller NYHETER. Jeg trodde det var ting som var viktig som skulle være nyheter. Og noe sier meg at det er større ting som har skjedd i verden enn at ei rusa kunstdame satt fyr på ræva si. Men de om det.

Nå har jeg plutselig ikke så dårlig samvittighet for at jeg ikke får med meg nyheter. :p

Trine Skårvik

12.02.2010 kl.12:02

ÅJA SUUUR! Du sku vell heller likt å sett han Dan-Børge i bar overkropp! haha! Æ for min del syns nå av det herligste i verden e å se en lettkledd Bjarne med trekkspille på magen! ååååååååååh det går likar no ;) Ha ei fin helg! SUSS ;*

Prinsesse Grønn

12.02.2010 kl.12:19

Trine Skårvik: Du skal være gla for at æ ikke spydde litt på dæ akkurat nu. Dan-Børge i bar overkropp ville sendt mæ på hodet og ræva inn i en så dyp depresjon at Åsgård hadde henta mæ på flekken. Å det vil vi jo ikke!

SUSS! God helg! ;)

Sylvia - InterPals

21.03.2013 kl.14:59

Dr. Phil har ofte mye kloke ting á si. Noen ganger kan en ogsá fóle seg bygget opp sjólv av á se pá tv showet hans ogsá. :-)

Skriv en ny kommentar

hits