NOT:- Jeg er så sliten at jeg ikke vet hvor tak og vegger er.
(Dette er noe helt for jævlig upraktisk. Jeg går jo på både tak og vegger i alle tider og utider. Mest av det siste.)

- At jeg aldri har fått kul i hodet.
(Jeg har enkelte ganger slått meg så hardt i hodet at tennene klirrer og ørene flytter seg noen cm, men jeg har ALDRI fått kul i hodet. Det jeg HAR fått er BULK. Jeg bulkes. Rett og slett. Jeg får innoverkuler. Det kan ikke være bra for noe.)

- To madrasser oppå hverandre.
(Noen MÅ lage madrasser med borrelås. Jeg sover på en eller annen måte slik at når jeg våkner kunne jeg like godt vært i et annet rom, så mye flytter madrassene seg. Ok. Jeg overdriver. Men det er ikke poenget. Kanskje lim funker?)

-  Å være innestengt i ei leilighet uten møbler.
(Jeg trenger sikkert ikke være her inne, men ute er det tjue kalde, så der gidder jeg iallefall ikke være.)

- At jeg ikke har vært med kjæresten på hundreognitten år.
(Det er like før jeg har glemt hvordan han ser ut. Seriøst. Jeg er i ferd med å miste det knøttlille jeg har igjen av forstand her.)

- Jeg fryser på tærne og den ene lillefingeren. HELE TIDEN.
(Før frøys jeg aldri. Jeg kunne bade like etter isen gikk, jeg kunne leke i snøen uten votter, jeg visste ikke hva ullsokker var. Nå. Nå fryser jeg om jeg sitter inni en påfyrt peis. Jeg er verdens dårligste fryser. Jeg blir så trist.)

- Skrubbing av leilighet.
(Vaskemidler og vann og stålull og mannsdritt er ikke bra for huden min. Fingertuppene er åpne sår. Med salt i. Nei. Ikke egentlig. Men de kunne vært det. Og det gjør vondt uansett hva de er.)

- Folk som sier hei på feil måte til meg.
(Jeg er LITT hårsår for tiden. Jeg skylder på at jeg er sliten. Og egentlig trenger jeg ikke skylde på det engang. Fordi det er sant. Så jeg griner litt lett. Som av å tenke på at jeg er sliten. Og av å tenke på å gråte. Jeg gråter nesten nå.)

- At jeg aldri blir ferdig med denne leiligheta.
(Jeg lurer litt på om jeg straffes for noe. At jeg har gått glipp av rettsaken, men våknet midt i straffen. For dette er helt jævlig. Jeg tror ikke på at jeg blir ferdig her. Noensinne. Og jeg tror folk bare skal finne den der djevelsk gode kluten de kan tørke meg opp med. Dette går bare ikke.)

6 kommentarer

Trude

31.01.2010 kl.01:39

Æ tenkte å svare på det innlegget under, for det va så mye mer positivt! Men så tenkte æ at det kanskje va best å svare her, for da kunne æ føre inn nå positivt (høye tanka om sæ sjøl eller? neeida..) til den her bloggposten! Og det e : gaanske masse av det du har skrevve på den her "not"-lista, e ting du ikke lenger treng å tenke på når du imårra e færdi me leiligheta, og når du flytte til Brønnøysund med kjæresten din :)

Også må æ bare si tuusen takk for kjempesøt(e) kommentar(a)! :D æ lik hemmelige forelskelsa ^^

Trude

31.01.2010 kl.01:47

Og forresten! Æ har prøvd, prøvd, prøvd å få ho til å ta til blogginga igjen, men det e virkelig ikke mulig å få den person der til å skrible ned nån velvalgte ord med mindre det plutselig falle ho inn, gjerne med masse inspirasjon.. :/

Isalill

02.02.2010 kl.17:10

Jeg har tjuvlyttet på samtalen deres, og gitt etter for presset:

http://nanosekund.blogspot.com/

Piumen, du er HOT! :D Just sayin', som de sier på andre siden av dammen.

Prinsesse Grønn

11.02.2010 kl.10:14

Isalill: Iiiih! Takk! Isa, nå reddet du alle mine dager. Har slengt bloggen din med på bloglovin-lista mi, så jeg ikke går glipp av noen av innleggene dine. <3

isprins

12.02.2010 kl.09:43

Jeg tror at bred, dobbeltsidig teip er løsningen på madrasser som sklir.

Prinsesse Grønn

12.02.2010 kl.09:51

isprins: Vi vurderer lim. Er lim greit? :p

Skriv en ny kommentar

hits