HOT:- Det faktum at jeg i morgen kveld krasjer i senga til lillesøster etter å ha KASTA fra meg nøklene til leiligheta mi.
(Om jeg må være her mer enn til i morgen kveld så må noen tørke meg opp av gulvet med en svært god klut.

- At månen så ut som en klode som invaderte oss der den hang over det schtøgge KIMEK-bygget vårs i dag tidlig.
(Hvorfor er månen plutselig så nærme oss at vi kan ta den i hånda? Jeg blir litt redd. Nesten.)

- SOLRIK APPELSINLESKEDRIKK.
(Trenger ingen utdyping. Eller jo. Fordi det er himmel på en liten juicepakke. En altfor liten juicepakke. Ja til Solrik på treliterspakning.)

- Alt som kan kastes. Ja. Da mener jeg virkeliog alt.
(Om jeg hadde vært rik nok ville jeg leid en søppelbil, kjørt den opp i tredje etasje her - og kastet ALT jeg eier. Utenom sånn cirka ti ting. I stedet har jeg femten kasser, en koffert og en bag som ikke skal kastes. Det er for MYE.)

- Ting som får meg til å le.
(Jeg har blitt en jævel på å le høyt for meg selv. Kjæresten sier at det er fordi jeg er sliten, jeg mener derimot at.... han har helt rett. Men om det fører til latter må det være bra. Ikke sant?)

- Når jeg oppdager at dårlige ting er gode ting.
(Dan Browns nyeste bok på norsk er like dårlig som melk med klumper de første hundre sidene. Men så forsvinner klumpene litt etter litt. Og sånn midt uti boka sitter man igjen med et deilig glass ISKALD melk. Helt uten klumper.)

- At jeg snart skal slippe å slå hodet mitt i taket.
(Om jeg noengang må bo på en plass med skråtak igjen så skal jeg stifte puter fast i hele taket. No tulling.)

- Muligheten for at jeg kanskjemuligens får se og ikke minst HØRE Sivert Høyem igjen snart.
(Om jeg ikke kaprer hele Widerøe og stikker fortere enn noen får sagt hadet. Ikke at noen kommer til å si hadet heller. De kommer til å være for gråtkvalt til å snakke. Nemlig.)

- Sparkefest.
(Som jeg forresten ikke var invitert på. Jeg er dritfornærma. Jeg kjente jo noen som skulle på fest til og med. Jeg er dritfornærma. Jeg hadde helt klart ikke BLITT MED, men jeg vil gjerne ha muligheten til å si nei.)

3 kommentarer

Trine Skårvik

11.02.2010 kl.08:23

KA mene du me schtøgge KIMEK-bygget?? ALTSÅ... Det e vakkert, skikkelig fint å se på og gjør alle og enhver glad! Æ blir nu hvertfall døds gla av å sitte å se på det dagen lang.. Væfall i jula når vi har et juletræ på taket! Lenge leve Kimek-bygget!!! (Lukte du sarkasmen og ironien?? :)

Solrik e jo solskinn på pakke! En vitamininsprøytning i hverdagen! (Kjente du ironien her? Nei.. For æ va ikke ironisk! Solrik e grunn til at æ enda leve :)

Prinsesse Grønn

11.02.2010 kl.10:11

Trine Skårvik: Haha, nu måtte æ faktisk flire litt. Vet du, Kimek sku fådd pluss i boka om dem hadde et juletre som va like stort som Kimekbygget, festa på taket hver desember. Men sånn utenom det så syns æ ikke akkurat bygget glir helt lydløst inn i omgivelsan sine. :p

Solrik e en drøm. Eller to. Æ kunne gifta mæ med SOLRIK. <3

Trine Skårvik

11.02.2010 kl.13:05

uhum.. Altså.. Kimek bygget e faktisk gud sitt syvende underverk! Bare så det e klart ;)

Og Solrik.. Han e faktisk drit fin! Æ sitt fkatisk å sug han Solrik akkorat nu! Og det e mye godt som kommer ut av han ;) hehe

Skriv en ny kommentar

hits