RING-RING.Jeg liker ikke å måtte ringe til offentlige kontorer. Nav er egentlig de verste. De skal alltid ringe meg opp igjen. Men de gjør det aldri. Jeg tror de har en mental blokkering (se den, Mira) som gjør at de ikke kan ringe tilbake til folk.
Nå har jeg ikke ringt Nav i dag. Selv om jeg burde. Men jeg trodde det var torsdag i dag. Men resten av Norge mener visstnok at det er fredag. Jeg tror det er en konspirasjon.

Jeg liker ikke å ringe når jeg automatisk blir satt i kø. Som på legekontoret. Der ei bestemt dame gjentar hvert tredevte sekund hvilke åpningstider de har og at man også kan sende de en sms. Ja. Jeg vet det. Men man får det gjerne mer som man vil om man ringer. Iallefall som oftest. Dit må jeg ringe på mandag.

Jeg liker heller ikke å ringe når jeg tror samtalen har endt godt, men i ettertid oppdager at innkrevningsmennesker lusker rundt hjørnene uansett. Jeg tror helt og holdent at Varanger kraft ønsker å rævkjøre meg. Noe de til de grader gjør. Med regninger på størrelse med Russland.

Jeg liker ikke å ringe telefonselskapet for å si at jeg ikke vil leke med de mere. De har nemlig en ny policy som tydelig gjør det lovlig for dem å tegne meg fast i dem det neste året eller to. Uten at jeg kan si noe. Eller. Jeg kan si så mye jeg vil. De er bare ikke villig til å høre på meg. Jeg kjenner det er over gjennomsnittet frustrerende.

Aller helst skulle jeg ønske jeg kunne skrive brev til alle. Sånne halvsinte, men saklige brev. På papir. Da kan de sitte der med den mykpornografiske ventemusikken sin, med lurerier og fandenivoldskhet. Helt uten at jeg bryr meg.
Problemene oppstår jo bare når jeg må ringe dem.

3 kommentarer

marthe ♥

15.01.2010 kl.15:42

header konk på bloggen min. ;D hadde blitt kjempe glad vis du hadde meldt deg på. ;D;D "

Über-Cindy the fox boogie

15.01.2010 kl.15:47

Jeg HATER å ringe til offentlige kontorer.;S

Alexandra Cathrine

15.01.2010 kl.19:57

I'm with you!

Jeg hater i grunnen telefoner. De er FARLIGE.

Jeg liker å sende tekst....eller mms...men ikke å ringe.

Jeg burde ha ringt nav selv men jeg sitter her og får totalt angst anfall hver gang jeg hører summetonen.

Skriv en ny kommentar

hits