Utfordret.

Jeg ble plutselig utfordra. Av Linn. Hun ville jeg skulle finne det sjette bildet i den sjette mappa og skrive om det.
Men siden mappe seks ikke inneholdt mer enn fem bilder så ble det til at jeg valgte et lettere tilfeldig bilde fra en annen mappe.
Nemlig dette:Den grønne hånda er min. Den rosa er lillesøster sin.
Det som er morsomt er at nå i "voksen" alder har jeg grønn som yndlingsfarge, mens lillesøster er rosa fra topp til tå. <3

Jeg skal på en måte utfordre noen av dere. Men jeg er ikke helt i form til å tenke. Så. Om du føler deg utfordret, så vær så god.

3 kommentarer

Silje Lien - Designbloggen

13.01.2010 kl.23:08

Håper du har hatt en fin kveld:D

God natt:)

Rebella

14.01.2010 kl.14:38

Så utrolig skjønt, slike ting rører meg veldig. Vi har et print av min yngstesøsters hender og føtter fra da hun var 5-6-7, og det er bare noe av det vakreste jeg kan se♥ Skulle gjerne tatt utfordringen, men jeg har nesten ikke bildemapper igjen på pcen, for jeg driver å laste opp alle bildene mine til webalbum, ettersom jeg har en stygg mistanke om at idiotpcen kommer til å ryke snart, og jeg vil IKKE miste tingene mine. Burde rotet meg til å kjøpe minnepinne, og det skal jeg etterhvert, but for now synes jeg det er kjempegreit å ha bla photobucketkontoer:)

SV: Haha, takk, skjønneste - det er virkelig du også♥

Sylvia - InterPals

20.03.2013 kl.22:57

Morsomt á se ting fra fortida som liten som viser hvordan vi ble sánn i ettertid ogsá. ;-) Det er mye jeg kan se ná fra da jeg var lita som er fortsatt i meg ná, ogsá med ting som jeg likte da.

Sjólv om det er ogsá mye forandringer som skjedde i ettertid, jeg var skikkelig "rosa" freak nár jeg var lita, alt mátte vaere rosa. Ná er rosa en farge som jeg misliker. ;-) Unntatt nár det er pá klistremerker, brevpapir eller andre ting, da syns jeg det kan vaere fint. Men ikke pá klaer jeg bruker, og helst ikke for mye rosa rundt meg heller. :-P

Skriv en ny kommentar

hits