Jeg skulle holde kjeft.

Mira Craig. Jeg hadde en anelse om at du ikke akkurat hadde noen framtid som rakettforsker, men at ting var SÅ dårlig stilt med tankemølla di, det hadde jeg virkelig ikke trodd.

Som forbilde for mange unge i dag bør man kanskje veie ordene sine både en og tre ganger før man sier noe. Kanskje burde til og med du, Mira, rett og slett bitt tunga av deg før du kom med følgende uttalelser til pressen:

-Sykdom skyldes negative tanker.

Jeg prøvde rett og slett å overse det hele, fram til jeg fikk tenkt meg litt om. Nå ligger jeg her og er mildt sagt forbanna. Ikke egentlig fordi DU kommer med slike uttalelser. Men faktisk fordi det finnes mennesker som sier sånne ting. At det går folk rundt der ute i verden som MENER at kreft kommer av skyldfølelse, og sykdom av mentale blokkeringer som kommer av at man tenker negativt.

Ok. Så sier du ikke at det gjelder alle tilfeller av kreft. Men VELDIG MANGE. Så du mener at VELDIG MANGE mennesker der ute rett og slett har pådratt seg kreft ved å ikke være positivt innstilt? At menneskene som kjemper mot denne forferdelige sykdommen faktisk kan takke seg selv, siden de ikke tenkte positivt nok? Vær snill å si at du tuller.

Ikke nok med at man går gjennom et helvete både som pasient og pårørende når noen får kreft, nå skal man også bli beskyldt for å ha pådratt seg sykdommen selv ved å ha hatt litt vel negativ tankegang? Og du er en av frontpersonene til kreftforeningen gjennom krafttak for kreft? Jeg skjemmes. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg gjør det.
Tenk at voksne mennesker kan opptre så tanketomt og hjernedødt.

Mira Craig. Om du absolutt MÅ si noe, kan du være så vennlig å holde deg til å uttale deg om klær, smykker og musikk?
For dette blir rett og slett for dumt. For min del kan du krype tilbake under steinen du kom fra.

Slike uttalelser som du har kommet med her er ikke verdt dritten under skoa mine.

6 kommentarer

Hei!

Jeg syns bloggen din var kjempe fin og du har et helt utrolig design!

Jeg har anbefalt et pudder på min blogg - har du prøvd det før? Hvilket pudder bruker du?

Hadde vært hyggelig med en tilbake melding om det pudderet og kanskje de nye designet?<33

Marte Iren

13.01.2010 kl.13:49

Word, Pia! W O R D.

Kaisa Iversen

13.01.2010 kl.14:04

heelt enig!

Mariann Johansen ♫♥♫

13.01.2010 kl.15:07

Jeg så noe om det, men for min egen nattesøvn sin skyld, leste jeg ikke artikkelen. Positiv tankegang kan fikse mye. Å tenke negativt gjør ting verre. Jeg har lest "The Secret", og til en viss grad kan jeg se at det som står der gir mening - det man tenker på, har en tendens til å skje, positivt som negativt.

MEN: Derfra til å si at man FÅR KREFT av å være negativ - det er så hårreisende at jeg får helt fnatt av å tenke på at noen har uttalt en sånn tanke høyt. OG i media. Er det mulig. Det verste er egentlig at, når hun liksom skal prøve å moderere seg - så sier hun; kanskje ikke alle, men mange! MANGE får kreft av å tenke negativt, faktisk.

Vi får trøste oss med at hun neppe er noen stor kapasitet innen kreftforskning. Jeg nyter min PMS med god og trygg samvittighet også etter dette ;)

Janne Britney

14.01.2010 kl.08:55

Veldig enig med du!

Prinsesse Grønn

14.01.2010 kl.13:34

© Mariann Johansen: Jeg er enig i at positiv tankegang har mye å si på helsa. Selv var jeg mye fysisk syk når jeg var på mitt verste sånn depresjonsmessig sett. Men likevel tror jeg ikke du kan få kreft eller andre alvorlige sykdommer av å ha skyldfølelse eller tenke negativt. Da tror jeg jommen meg det er mange flere som skulle hatt kreft.

Enkelte mennesker er virkelig for dum for sitt eget og andres beste. Nyt både PMS og nattesøvn, det gjør du rett i. :)

Skriv en ny kommentar

hits