Robert PattinsonJeg er en av dem. Jeg har rett og slett gått på en smell. En Robert Pattinson-smell. Jeg vet jeg ikke er aleine om å bli dratt mot denne skapningen. Ikke bare er han vakker. Han er også et multitalent.
Fyren er så pen at det svir litt i øynene å se på han for lenge av gangen.
Og han spiller så bra i Twilight at jeg tar meg selv i å ønske å bli vampyr. Noe som er sært, siden jeg i utgangspunktet er PISSREDD vampyrer. Han er virkelig enormt fascinerende.
Ikke for å tråkke på noen tær her For jeg mener gutten er steinrå på lerretet.
Men jeg må nok innrømme at sangstemmen hans er det jeg liker aller best ved han.
At den stemmen kommer ut av den gutten er bare så rått at jeg ikke finner ord for det.
Men jeg lytter. Og jeg elsker det jeg hører.

3 kommentarer

Kine Johansen

08.01.2010 kl.15:31

Eg e heilt enig me dg!!!;);)

Rebella

09.01.2010 kl.01:20

Han har en veldig fin stemme, så full av følelser og innlevelse:D Men når det gjelder utseendet hans, føler jeg meg som en livslang venninne som ikke helt kan fatte at folk kan føle slikt for en jeg har kjent hele livet - slik føles det, faktisk. Jeg ser det bare ikke, det er som en sperre (en vennesperre, men haha, kan man liksom si det når man ikke kjenner eller har møtt personen engang?!;D) som gjør at jeg ikke klarer å se ham slik. Jeg tror det er fullt mulig å føle kjemi mot folk man ikke kjenner eller har møtt, og i så fall kjennes kjemien min her KUN vennskapsfølelse (det er sikkert fordi han ligner ganske mye på en gammel kamerat av meg, derfor er det nok så vanskelig å se ham som å kunne være annet og føle annerledes mot).

Prinsesse Grønn

11.01.2010 kl.11:14

Rebella: Hehe, jeg skjønner at vennesperra di slår inn når du fra før har en kompis som er lik Robert. Jeg liker han fordi han er så rar. Så merkelig vakker. Og han virker så ydmyk og sårbar. Og stemmen hans slår knock-out på meg. ;) Men smaken er jo som baken.

Skriv en ny kommentar

hits