Nå er det jul!


Jeg har bestemt meg for at jula starter nå. Det er tross alt lille julaften på klokka mi. Det er veldig godt at jula nå er her. Jeg har venta på den. Nå har jeg ikke mere å stresse med, det er ikke masse som skal ordnes. Julegavene er kjøpt inn, i kveld har jeg vaska klærne jeg skal bruke på julaften - og jeg er så klar for å reise på hytta nå at få kan forstå det.

Nå gjenstår bare en liten hemmelighet jeg og søss skal fikse i morgen. Så skal rottene få så mye godt i buret sitt at de triller når jeg reiser på hytta. På vei opp skal noen julegaver deles ut. OG SÅ ER DET JUL!

Vi har tradisjon i familien på lille julaften. Da dekker vi bordet og spiser god julekvelds. Så sitter vi oppe og snakker sammen, er sammen, ler sammen. Vi er en fin liten familie som skal være på hytta. Det blir fint å være sammen.

Jeg gleder meg sånn til julaften! Det er så herlig med en dag der tradisjoner står i fokus. Der vi bare er en familie. En dag som bare er opptatt av glede og godhet, av varme og fine stunder. Det betyr bare mer og mer for meg.

Hyttejul er så absolutt en vinner. Med familien som jeg elsker så høyt.

Så glad jeg er for at det nå er jul! <3

4 kommentarer

Rebella

23.12.2009 kl.01:58

Åh for en FANTASTISK jul det høres ut som! Hyttejul er jo bare drømmen, jeg hadde elsket det:D Julekvelden den 23 høres bare ufattelig koselig ut, jeg blir helt syk her, har så lyst selv! Håper, og tror nok, dere får det helt vidunderlig♥

SV: SÅ utrolig koselig å høre, tusen takk for det - ingenting er bedre enn at jeg kan klare å gi folk julestemning gjennom bloggen her, det er så vanvittig kult:D Jippiii, jeg ble knallglad for å høre det!

Prinsesse Grønn

23.12.2009 kl.02:21

Rebella: Mamma og far bor faktisk på hytta. Uten innlagt vann. Så der er det badstue og utedo som gjelder. Det er så fint. Ligger nydelig til med utsikt over fjorden. Med fjell og skog like bak. Så det blir oss, med hunder som skal kose oss der. Jeg vet det blir fantastisk. Det gjør alltid det. Med nydelig mat, med nydelig stemning, med herlig familie. Iiiih! GLEDER MEG SÅNN!

Bloggen din gjør meg alltid glad. Av en eller annen grunn koser jeg meg så masse når jeg leser bloggen din. Du er så positiv - og du skriver helt fantastisk. Makes me happy! <3
Oj hyttejul. Herlig da. Kos deg masse, og du, takk for den koselige kommentaren din. Jeg liker å lese bloggen din.
Klem.

Prinsesse Grønn

23.12.2009 kl.03:31

trinecam: Jeg har store planer. Og kos er så og si på alle punktene i planen. <3

Jeg er glad du liker bloggen min. Du er nemlig en av mine favoritter. Som du kan se i innlegget jeg nettopp postet. :)

Klem.

Skriv en ny kommentar

hits