Er du lykkelig?


Jeg holdt på å ordne siste julegaven i formiddag da jeg snublet over følgende ordak på nettet:

"Tenk bare på hvor lykkelig du ville ha vært om du mistet alt det du nå har - og fikk det tilbake igjen."

Det fikk meg til å stoppe opp litt. Jeg har mange dårlige dager grunnet smertene mine. Dager der jeg rett og slett mener livet er en kasse med møkk som jeg i øyeblikk godt kunne klart meg uten.
Men er det egentlig så ille?
Jeg har mye jeg sikkert kunne forandret på i livet mitt om jeg skulle få muligheten til det.
Men egentlig er jeg svært heldig. Jeg har et godt liv med nydelige mennesker og masse lykke.
Hvordan kan jeg ønske å forandre på noe av dette?
Kanskje må man ha det vondt for å innse at man har det godt. Kan hende man må stå til knærne i dritt for å være glad over at ikke lårene er under dritten også.
Jeg har rett og slett så mange diamanter i livet mitt at jeg kveles litt av tanken på å miste dette.
Så dyrebare skatter som jeg omgir meg med, det har jeg ikke råd til å miste.
Så mitt nyttårsforsett (starter tidlig) for 2010 skal helt klart være:

Sette mer pris på all lykken jeg har rundt meg.


2 kommentarer

Rebella

23.12.2009 kl.00:16

Skjønne deg:) Det er noe av det jeg liker best med deg; du vet å være takknemlig for det gode du har, du er så ydmyk og full av kjærlighet, ikke minst fremstår du veldig empatisk - dette er trekk jeg setter umåtelig stor pris på i et medmenneske - må du alltid få være lykkelig, og jeg er ikke i tvil om at du klarer å holde nyttårsforsettet ditt;)

Og til spsm; ja, jeg er lykkelig - etter år med forferdelig tøffe tak, har 2009 ført med seg forandringer som har vært så utelukkende positive, livet har endelig kommet på riktig kurs, for hele familien, noe jeg er så ufattelig lykkelig og takknemlig for, for Gud skal vite vi har hatt mye vondt disse årene. Men jo lengre man har vært i mørket, jo mer vet man å sette pris på lyset når man endelig kommer ut i det♥ Og det er av vanskeligheter og prøvelser man lærer og vokser på, så jeg ville nok ikke vært helt foruten det, heller.

Prinsesse Grønn

23.12.2009 kl.00:39

Rebella: Du rører meg alltid så mye med kommentarene dine. Jeg kjenner på meg at du er ei veldig god jente. Og jeg tar meg stadig i å skulle ønske jeg kjente deg. Sånn på ordentlig. Fordi du har en dybde og en omsorgsfull væremåte som man ikke kan få nok av i verden omkring seg. <3

Det er veldig godt å høre at året som har gått har vært bra for både deg og familien din. Klart man lærer av motstand og prøvelser, men det er bra godt når man da ser lyspunkter og fine ting rundt seg igjen. Du fortjener det beste. <3

Skriv en ny kommentar

hits