Utslitt. Men fornøyd.


Jeg er ferdig. Helt og holdent. FERDIG.
Det er utrolig hvor mye smerte man kan bite seg gjennom om man virkelig har det fint.
I dag har jeg hatt det fint.


Jeg og lillesøster brukte formiddagen på å handle inn de siste julegavene. Dette var tilnærmet ekstremsport så nærme jul, men må man så må man. Den eneste gangen jeg virkelig holdt på å kaste inn både håndkleet og helsa mi var da jeg trakk kølapp på apoteket. Først trodde jeg det var tull. Det var det ikke. I overkant av førti nummer var før meg i køen. Da var jeg et lite øyeblikk i ferd med å kollapse. Innvendig.


Bestemor har gjort det til tradisjon at slekta samles til julepizza hos henne en ettermiddag i desember. I dag var den ettermiddagen. En koselig samling av "mafiaen". Gudjenta mi mista til og med ei tann mens hun satt på fanget mitt for å spise pizza! Så stor jente er hun! Nemlig! <3


Så var det innpakking av julegaver som stod på timeplanen. I bunn og grunn veldig koselig. Spesielt når jeg hadde selskap av min søte lillesøster (som i et fortvilet øyeblikk der pakkingen ikke gikk som planlagt utbrøt; Åh, alt æ tar i blir til driiiit!). Ikke nok med dette. Min lillebror/venn dukket også opp. Har ikke sett han på år og dag. Men nå som Mamma Mia er avsluttet har han funnet ut at å komme hjem til jul ikke er så verst. <3 Er så glad i den gutten.

Nå ligger jeg på sofaen. Lettere slaktet. Det har vært en veldig fin og lang dag. Og selv om jeg er så utslitt og full av smerter at hjernen snart vil tyte ut av både ører og nese så har det vært en fin dag.
En veldig fin en. Jeg gleder meg til jul!

3 kommentarer

Emilie Flatner

22.12.2009 kl.01:50

du og dine søte kommentarer får alltid meg til å smile i allefall!:D

Mariann Johansen ♫♥♫

22.12.2009 kl.16:49

Så bra du har hatt en bra dag! Det er sant det du sier, man tåler mer når man har det fint!

Tegningene på innleggene dine er så morsomme! :D

Prinsesse Grønn

22.12.2009 kl.23:54

© Mariann Johansen: Tegningene som har blitt en gjenganger på bloggen min låner jeg fra denne siden: http://www.nataliedee.com/

Jeg er så glad i den enkle, men fantastiske humoren som Natalie får til. ;)

Skriv en ny kommentar

hits