Å miste en man elsker?


Jeg elsker deg.

Noen av de sterkeste ordene jeg bruker. Jeg elsker deg. Jeg har aldri elsket noen før. Før jeg traff kjæresten min.
Jeg elsker han virkelig. Så mye at jeg ikke kan forestille meg et liv uten han. Å leve uten han. Det er ikke et alternativ.
Det er rett og slett for smertefullt å tenke på at jeg kan miste han. Jeg kan ikke engang vurdere muligheten for at jeg ikke skal være med han resten av livet mitt.
Hver gang jeg ser filmer eller leser om mennesker som har mistet sin elskede så kjenner jeg at det snurper seg sammen i meg. Det gjør fysisk vondt. Fordi jeg føler så intenst med de som har mistet sin livsledsager.
Sin elskede. Sin bestevenn.
I sånne øyeblikk tenker jeg på det. Å miste han. Uansett hvordan. Det går ikke. Jeg må ha han.
Jeg TRENGER han. Livet mitt hadde mistet så enormt mye av meningen om han forsvant.
Jeg vet man er i stand til å stå igjen etter umenneskelige tap.
Jeg skjønner bare ikke hvordan jeg skulle klart det uten han. Min kjæreste skatt.
Hver gang jeg drømmer om framtida så er han der.
Hver gang jeg ser for meg alt jeg skal oppleve så er han ved min side.
Det er bare sånn det skal være. Vi må liksom bare være sammen.
Jeg slapper av så mye når jeg er med han. Det er nesten komisk. De første dagene vi er sammen så sover jeg konstant. Som om jeg endelig da kan slippe skuldrene ned. Da kan jeg puste ut. For da er han med meg. Da kan jeg ligge i armene hans. Høre hjerteslagene hans. Kjenne varmen hans.
Jeg nyter hver dag jeg får være jenta hans. Hver dag jeg våkner opp og kjenner på at  han er min. Han gjør meg lykkelig.
Han har gjort meg til den jeg er nå. Jeg kan ikke forestille meg å ikke være med han.

Jeg elsker deg.



4 kommentarer

ÅÅ så kos. skrev om min mann før i dag.. Gud vi er heldige.

Prinsesse Grønn

17.12.2009 kl.02:27

trinecam: Det var nok litt inspirasjon fra deg og litt fra Greys Anatomy som fikk meg til å skrive nå. <3 Ja, vi er utrolig heldige. :)

Rebella

17.12.2009 kl.10:12

Så herlig:D Og han har så gode, snille øyne - jeg frydes over at du er så lykkelig med ham, og jeg håper av hele min sjel at dere alltid har det så godt sammen som nå♥ Jeg blir så glad når folk vet å være takknemlig over det gode de har:D

Prinsesse Grønn

17.12.2009 kl.19:54

Rebella: Jeg skal iallefall gjøre mitt for at han skal være lykkelig sammen med meg. Jeg klarer ikke tanken på å være uten han. Derfor må jeg gjøre alt jeg kan for å være med han. <3 Og han er så god og fantastisk at jeg føler meg som den heldigste prinsessa i hele verden. :)

Skriv en ny kommentar

hits