Æsjefin dag.(ADVARSEL: FARE FOR Å BLI NEGATIVT INNSTILT TIL LIVET AV Å LESE VIDERE)

Jeg har rett og slett hatt en koselig drittdag.

Det er ikke så greit de dagene smertene spiser meg opp innvendig. Iallefall ikke på dager der ting MÅ gjøres. Som i dag. Plutselig er det midten av desember. Pakker må sendes i håp om å komme fram før jul. Som mannen på reklamen så fint sier: Man må bare hoppe seg i det.

Jeg hoppet meg ikke bare i det. De tredve centimeterne med snø som så fint har lagt seg på gelenderet mitt fikk meg til å krympe meg litt ekstra sammen av tanken på å bevege meg utendørs. Ikke fordi jeg ikke liker snø. Jeg ELSKER snø. Spesielt sånn eventyrsnø som er ute nå. Men når man må ut i snø og dungevis med kuldegrader - da er jeg litt motvillig.
Så istedet for å hoppe meg i det så hoppet jeg meg tilbake i seng.

Etter tre timer våkna jeg med kinnet og puta full av spytt og med stygt mareritt friskt i minnet. Fan-tastisk.

Jeg har rett og slett ikke dagen i dag. Kaisa kommenterte at jeg så sliten ut. Kjærest kommenterte at jeg hørtes ut som jeg hadde en dårlig dag. YAY. Jeg er heldig.

Kaisa er en av de beste i verden. Hun får meg alltid til å smile i hjertet mitt. Jeg er så glad jeg har henne i livet mitt. Og midt oppe i all dritten så hadde jeg virkelig en koselig ettermiddag og kveld sammen med henne. Virkelig. Hun er en av de beste.

Nå vurderer jeg senga. Samtidig som jeg slett ikke vurderer den. Jeg er sliten av smerter. Og vet at søvnen vil være fraværende så lenge kroppen gjør så vondt som nå. Så jeg er litt fanget. I meg selv. På en måte. Jeg liker ikke drittdager som denne. Men jeg liker å se gleden i dritten. Det gjør meg sterkere.- meg og Kaisa <3 (Se bort fra det firkanta hodet mitt.)

2 kommentarer

Scorevik

16.12.2009 kl.12:59

Æ like faktisk det firkanta hode ditt <3

Prinsesse Grønn

16.12.2009 kl.13:34

Scorevik: Awwwh! Du e nu bra søøøt! <3

Skriv en ny kommentar

hits