Size Zero.

Jeg og stefar ser på tv. Nærmere bestemt en britisk dokumentar. Der Louise Redknapp tester i en måned hvordan pinnemenneskene i Hollywood lever for å være en size zero. Eller størrelse NULL om du vil.
Dokumentaren er god som gull. Og for de som ikke aner hva jeg snakker om så ligger dokumentaren "The truth about size zero" ute på youtube. Den er verdt å se. Og er virkelig en tankevekker.

louiseredknapp2
-Resultatet etter tretti dagers hardkjør.

Hvordan kan man tillate at det er sånn verden har blitt? At det er dette "kroppsidealet" vi og våre barn skal vokse opp med? Jeg blir så skremt av å se at BARN får spiseforstyrrelser. BARN. De skal ikke tenke på vekt. Barn skal spise, leke og tro de kan regjere verden. Det faktum at det nå er så mye fokus på en tynn kropp at jenter og gutter får et sykt forhold til mat, det er noe man ikke bare kan akseptere. Hvordan kan vi si og mene at det "bare er sånn"?

Klart man skal være sunn. Klart man skal spise mat som holder en sunn og frisk. Men det skremmer når det tipper over til å bli et press. Der allerede tynne jenter og gutter higer etter noe mer. Higer etter å være så tynn at man forsvinner. Forsvinner i en størrelse NULL....

7 kommentarer

Über-Cindy the fox boogie

12.12.2009 kl.15:51

Så nettopp på det samme programmet. Sjukt!

.Jade Emarie.

13.12.2009 kl.00:06

Så jævlig bra skrevet, Pia. ;* E såå enig med dæ!

Prinsesse Grønn

14.12.2009 kl.08:51

.Jade Emarie.: Æ syns det e så grusomt at det e blidd sånn. Å e så redd av tanken på at mine unga skal vokse opp med et sånt kroppsideal rundt sæ.

Mariann Johansen ♫♥♫

15.12.2009 kl.21:29

Vet du hva jeg syns er det aller, aller verste med de to bildene her? Det er det at; idet jeg så dem, før jeg visste hva det dreide seg om - så tenkte jeg - gud, som jeg ønsker at jeg så ut som hun til høyre. Jeg er ikke i nærheten av sånn hun ser ut til venstre engang, likevel - om jeg fikk velge ville jeg valgt slik hun så ut til høyre. Det er sånn det er blitt, i alle fall for meg. Jævlig kjipt å innse i grunn..

Prinsesse Grønn

15.12.2009 kl.22:54

© Mariann Johansen: Jeg syns det er forferdelig og ufattelig skremmende. Det skal ikke være sånn. Et slikt kroppsfokus er ikke bra for noe....

Vero

16.12.2009 kl.20:36

Jeg skal se den nå :O

Prinsesse Grønn

16.12.2009 kl.21:32

Vero: Absolutt verdt å se. Og absolutt skremmende!

Skriv en ny kommentar

hits