Hahaha!

Jeg så at Baywatch var i ferd med å starte på tv2 zebra for få strakser siden.
Og tenkte i mitt ville sinn at jeg skulle prøve å se en episode. Sånn for å mimre litt om gamle tider. Men jeg kom ikke langt. Faktisk var introen nok. Mer enn nok.Jeg var ikke sikker på om jeg skulle le eller gråte. Så jeg vurderte sterkt litt av begge deler. Hadde jeg bare fått ut noen følelser så. Jeg er fortsatt lamslått. Over at noe så skremmende dårlig vises på tv.
Nok en gang bekrefter tv2 alle fordommer jeg har mot de. Menneskene som kvalitetskontrollerer programmene de sender i tv2 burde brukes som haimat. Eller det som verre er.
Jeg kjenner jeg får vondt. I milten. I levra. Og i hjertet.

6 kommentarer

SV; Takker for headerhjelp.

Hundrings

11.12.2009 kl.08:34

Hehe! Enig med deg;)

11.12.2009 kl.14:07

Spyr av hele serien jeg å!!

Trude

11.12.2009 kl.17:32

Sv; taakk! Åå, det e så arti at folk like (elske :D ) å læs om kalenderen min! ^^

Og haha, æ oppdaga og at Baywatch gikk på tv igjen.. Herregud, æ skjønne ikke at det e mulig å lage en så dårlig serie, og la den gå på tv? Æ va jo så hekta på det da æ va lita og syns det va så bra.. Tydeligvis va æ blind!

Prinsesse Grønn

12.12.2009 kl.15:08

Trude: Kalendern din e jo så søt! :D

Æ skjønn ikke. Man må jo vær spring steikanes sprø som har sedd på sånne seria. Æ syns også at Helene og gutta va toppen av alt. Nåt som det ikke e. Faktisk e det ikke toppen av nåt som helst.

Sylvia - InterPals

20.03.2013 kl.16:06

Hahaha... Sá komiskt. Ogsá fordi de fleste "ekte" Baywatch folka ikke en gang ser ut som dette. Ná mener jeg de som jobber med á passe pá strendene og som redder folk hvis de er i ferd med á drukne, o.s.v... ;-)

Skriv en ny kommentar

hits