Slemme mennesker!

cactusupdate

Hva er det som får mennesker til å være så gjennomført EKKEL mot andre?
Hva tenker en med når man skriver kommentar om ei jente som nettopp har gått bort og der lirer av seg spydigheter som iallefall gir meg bakoversveis og litt til?
Hvorfor skal folk som lider av psykiske sykdommer eller fysiske skavanker ikke kunne snakke åpent om dette uten å få slengt det ene etter det andre av møkk etter seg?

Jeg fatter det ikke. De har det kanskje ikke greit med seg selv, derfor må de være stygge mot andre? Ja. Vettu meg rett hva? Jeg HÅPER de ikke har det greit. Faktisk håper jeg de har det grønnjævlig jævlig. Så slem er jeg faktisk.

Klart. Man kan la være å snakke om ting som er vanskelig. Man kan unngå å poste personlige opplevelser om smerte, sykdom og død på nettet. På den måten vil man kanskje unngå negativ respons. Men hvorfor skal JEG eller andre som ønsker å skrive om egne erfaringer, sorger og gleder måtte ta hensyn til gjennomsyra og iskalde drittmennesker som ikke har lært hverken folkeskikk, omsorg eller empati hjemme?

disappointment

Jeg fatter ikke vhorfor det fortsatt - i 2009 - skal være så forbanna mange tabu igjen i dette landet. Når skal vi komme så langt at vi kan være åpne om psykiske lidelser? Når skal vi kunne svare  "jeg ikke har det så greit" når folk spør "hvordan det går?", uten at den som spør ønsker å synke ned i jorden fordi man ikke svarte "jo, bare bra".

Det er direkte tragisk! Jeg vil gjerne dele min historie. Mine opplevelser. Fordi noe sier meg at mange kan lære av det. Jeg må bare først finne ut om jeg er sterk nok. Jeg leser nemlig mange svært personlige blogger. Skrevet av godt reflekterte og flinke mennesker. Folk med ordene som styrke. Som blir møtt av mye positiv respons og en del tanketom idioti. Kan man virkelig ikke bare komme seg bort om man ikke vil lese om smerte, sykdom, vonde tanker eller død? MÅ man kommentere? MÅ man slenge møkk? Jeg trodde ikke det var nødvendig.

Det gjør meg så sint at mennesker ikke eier samvittighet. At de ikke forstår at de vonde ordene deres stikker som spyd til tider. At de ikke skjønner at ord kan gjøre mer vondt enn knyttnever til tider. Og at til og med ord kan gjøre at man ikke klarer å reise seg igjen når man faller.... Slemme mennesker: JEG HÅPER NISSEN GLEMMER DERE I ÅR!

footlonghotdogmedusa

5 kommentarer

Trude

11.12.2009 kl.17:28

Woord! Du sir det så bra, og æ e så enig! Æ lærte da æ va lita at "om man ikke hadde nå fint å si, så trengte man ikke å si nåkka". Og det syns æ i grunn e et ganske klokt ordtak, og velge å leve deretter. Synd det e så mange som ikke har skjønt det.

Prinsesse Grønn

12.12.2009 kl.15:09

Trude: Ja, koffor kan ikke folk rett og slett hold kjeften sin lukka om dem ikke har nå pent å si om andre? Æ blir sånn passe forbanna over at folk e så respektløs å DUM!

isprins

15.12.2009 kl.03:58

det er enkelte som ikke vet hva empati er..

Samt at det er masse forvirra småunger som sitter å lirer av seg dritt på nett bare for å provosere å være "kule"..

verr

15.12.2009 kl.18:35

(Jeg fatter ikke vhorfor det fortsatt - i 2009 - skal være så forbanna mange tabu igjen i dette landet. Når skal vi komme så langt at vi kan være åpne om psykiske lidelser? Når skal vi kunne svare "jeg ikke har det så greit" når folk spør "hvordan det går?", uten at den som spør ønsker å synke ned i jorden fordi man ikke svarte "jo, bare bra".)

Helt enig Pia! Men trur aldri værden blir nå bedre p d område :S

Sylvia - InterPals

20.03.2013 kl.15:59

"Sticks and stones may break my bones, but words will never hurt me." --> En myte som mange fortsetter á sette ut i praksis, og som mange tror er riktig.

Men ord har virkelig mye mere makt, enn om du slár noen med knyttneven. Kroppen din kan fá sár som vil gro igjen snart, men de som har opplevd hvordan det er á bli sáret av ord, dette tar lengre tid med á gro igjen.

Skriv en ny kommentar

hits