Alive.

misternataliedee


Dagen ble finere enn forventet. Da jeg egentlig ikke hadde forventet noe. Klokka halv fem i dag tidlig lå jeg fortsatt med hodet dypt inn i boka til Bengt Eidem. Om du ikke har lest den kan du akkurat nå skamme deg litt. Så kan du skaffe deg den så du får lest den.

Jeg sover lite for tiden. Og den søvnen jeg får er minimal. Minimal er ikke godt nok. Ikke er dårlig særlig godt heller.

Byen måtte jeg til i ettermiddag. Fordi apoteket måtte besøkes. Jeg burde invitere de som jobber der hjem til meg. Jeg ser de jo oftere enn jeg ser venner av meg.

Frelsesarmeen fikk penger av meg. Selv om jeg ikke har så mange penger til overs. Men når de står der så pent med julegryte og det hele. Da må jeg bare. Hvis ikke hadde jeg spydd av dårlig samvittighet. Og jeg er faktisk ikke så glad i å spy.

evenyouwellmaybenot


Kaisa kom på besøk. Rottene hadde kjøpt gave til henne. Hun ble her. Lenge. Herlig lenge. Åh. Så fint det er med mennesker som gjør godt i hjertet. Hun gir meg masse hjertesmil.

Kjærestens første arbeidsdag hadde gått veldig bra. Jeg hørte det på stemmen hans. At dette blir bra. Åh. Som jeg savner han. Åh. Som jeg vil kysse han. Og fortelle han hvor stolt jeg er. Jeg vil det. Masse. Beste gutten.

Jeg skal sove før fem i natt. Helst før før fem også. Man får se. Hvor lenge Bengt holder meg fanget. Før det igjen, hvor lenge nettet kaprer meg. Jeg er ikke sikker.

Sånn utenom så er verden ganske ok. Veldig fin til og med. Med lett snø og deilige adventslys i hus og hjem. Hurra for jula!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits