In my head.

lunch

Det hadde vært så fint om man i små øyeblikk kunne være andre enn den man er. Bare for å få en pause. Rett og slett. Jeg trenger pauser innimellom. Sånn er jeg laga. Men så lenge jeg henger fast i hodet mitt er pauser utelukket.
Jeg tenker for mye. Jeg bekymrer meg for mye. Jeg vurderer og analyserer til den store gullmedalje. Sånne ting er ikke bra for kropp og sjel. Noen ganger burde man bare go with the flow. Men jeg har ikke lært hvordan man gjør nettopp det.
Så jeg må nok holde ut. Selv om jeg ikke kan være noen andre i små øyeblikk.

Om jeg fikk velge skulle jeg gjerne vært litt Erlend Loe.

5 kommentarer

Anne-Marte

07.12.2009 kl.10:53

jeg trenger også pauser. Blant anner nå! Gleder meg til ferie for å si det sånn :D fin blogg!

Prinsesse Grønn

07.12.2009 kl.11:25

Anne: Ferie blir bra når man føler man trenger pause. Er jo slett ikke lenge til jul nå. :) Takk. Jeg liker bloggen min. Nemlig. :)

Trude

07.12.2009 kl.14:21

Åh, æ e så enig! Nån gang e det rett og slett deprimeranes å tenke på at man skal være den samme personen heel livet, man får ikke en eneste pause. Og ikke får man opplevd ting fra andre sine synspunkt. Det e litt teit. Men så e det de øyeblikkan kor det e så utrulig godt å være sæ sjøl, som gjør alt verdt det :)

Og dæm e æ ganske sikker på at du får oftere når du flytte inn lammi prinsen din ;)

Prinsesse Grønn

07.12.2009 kl.23:15

Trude: Det e litt sånn æ har det til tider. Tenke på en måte at "e det her det æ skal styre med resten av livet?", så får æ litt panikk. Helt til æ klar å tenke klart igjen. Å innser at det egentlig ikke e så verst å være nettopp den æ e. :)

GLÆDE mæ helt rått til å fløtte! :D

Trude

08.12.2009 kl.14:12

SV; Taakk, eller nå, det e ganske bra å ha en bra dag :D

Og ja, heldigvis e det jo mere bra å være sæ sjøl enn det e dårlig ;)

Og æ skjønne dæ! :D

Skriv en ny kommentar

hits