Så var man alene igjen.

Kjæresten reiste i dag. Han skal flytte inn i leiligheta vår denne uka. Herlige gutten min.
Og han starter i ny jobb. Jeg er så stolt av han.
Jeg liker bare ikke at vi nok en gang må være fra hverandre.
Har lyst å pakke ned leiligheta med en gang. Og bare reise min vei.
Vil ikke være her uten han. Teite avstand. Så. Det. Så.

4 kommentarer

Rebella

07.12.2009 kl.10:46

Åh, superlettelse her - jeg var så redd et lite øyeblikk for at overskriften kunne bety at dere ikke var sammen lengre:0 Men så herlig å høre at dere skal inn i leilighet sammen, jeg kan bare tenke meg hvor lykkelig du er nå - det fortjener du så SINNSYKT mye:D Kjempeklem!

Mariann Johansen ♫♥♫

07.12.2009 kl.11:05

Trist - men som Rebella er inne på, det kunne vært verre, hehe... tiden går, snart er dere sammen igjen :)

Fikk ikke til å kommentere på det andre innlegget ditt her, men jeg prøvde å skrive dette:

Om jeg fikk velge skulle jeg valgt en person med bedre selvdisiplin, som var flinkere i matte! :P

Nei, seriøst, jeg skjønner hva du mener. Det er slitsomt når man føler at man selv ikke er nok, og verden er overveldende. Jeg kan ikke gi annet råd enn å prøve å senke presset på seg selv, og fokusere på det som er positivt. Det er ikke så lett i din situasjon, jeg vet..

Prinsesse Grønn

07.12.2009 kl.11:24

Rebella: Åh, var ikke meningen å skremme deg. Neida, vi har det bedre og bedre hele tiden. Han er min prins, uten tvil. Så jeg tillater ikke at det blir slutt mellom oss. Ikke nå. Ikke senere. Jeg gleeeder meg til å starte livet sammen med han som samboere. Det blir så braaaaa! Klemmer deg veldig tilbake. :)

Prinsesse Grønn

07.12.2009 kl.11:27

© Mariann Johansen: Hihi, ja, etter rebellas kommentar føler jeg ikke dette er så trist. Jeg har han jo. Selv om han er noen hundre mil unna. :)

Uh. Jeg skulle også gjerne vært bedre i matte. Og jeg tror de fleste kunne trengt litt mer selvdisiplin. Iallefall til tider. :) Jeg skal prøve å lytte litt mer til egne behov. Ikke hele tiden stresse med alle andres forventninger. Og ikke minst egne forventninger. På tide å roe ned. :)

Skriv en ny kommentar

hits