Kjærlighet er mer enn forelskelse.

Oh yes. Men du dæven så deilig forelskelsen er. Etter over elleve måneder som jenta til gutten i mine drømmer er jeg
fortsatt forelska. På en særdeles annen måte enn jeg var til å begynne med.
De første månedene var det en usikker forelskelse. Den var god. Men på samme tid var den skremmende. Vi kjente ikke hverandre så godt, vi hadde ingen garanti på hverandre, frykten for at en ville stikke ved første motbakke var der så var også redselen for å gi seg hen til følelsene.
For min del var det den siste i rekka der jeg sleit med. Jeg hadde aldri vært med på denne karusellen før - og syns ærlig talt det var skummelt å tenke på at han skulle få alt ved meg. Men det gikk ikke lang tid før det var et ikke-tema.
Misforstå meg rett. Jeg var kriblende, hodestups og fjorten-år-gammel-forelska i han fra dag EN.

16

Det som er så herlig er at forelskelsen nå er så mye sterkere. Og så utrolig forskjellig fra tiden i starten.
Den er der som et trygt anker som holder meg fast gjennom alle mulige stormer. Jeg har det så bra at jeg kjenner forelskelsen boble i meg bare jeg tenker på hvor flott jeg egentlig har det.
Men det er ikke forelskelsen som er det beste i alt dette. Selv om jeg stuper inn i forelskelsen med både hodet og ræva flere ganger daglig - er det fortsatt andre ting som definerer kjærligheten jeg føler.

lovequotes40

Jeg er ikke bare glad i kjæresten min. Jeg er ikke bare forelska i han. Jeg elsker han. Jeg elsker når han holder rundt meg på kveldene så jeg får kjenne pusten hans i nakken og huden hans mot min. Jeg elsker å se på han når han sover - rett og slett fordi han er helt breathtaking nydelig. Jeg elsker at han flere ganger daglig kysser panna mi - bare fordi. Jeg elsker at han kjøper hjerteting til meg når han er på butikken for å handle mat. Jeg elsker alle de små tingene han gjør. De små tingene som til sammen blir til en enorm kjærlighetsball som legger seg mykt inni hjertet mitt. Dette er helt fantastisk. Men det finnes mer.

Trygghet, respekt og aksept.

Det faktum at han holder meg fast så jeg føler meg elsket og trygg i enhver situasjon er en så vakker gave at det finnes ikke ord for det. Jeg har aldri funnet min plass før. Jeg har aldri funnet MEG. Før nå. Før han kom inn i livet mitt.
Jeg vet jeg kan være meg selv på alle mulige måter. Jeg må ikke legge lokk på meg selv. Jeg trenger ikke pakke inn det jeg føler eller mener. Jeg kan bare være meg. Og gjennom tryggheten og kjærligheten han daglig viser meg, har jeg faktisk funnet den MEG jeg har savnet og søkt etter hele livet. Det er virkelig ubeskrivelig vakkert. At han elsker meg så høyt at jeg har funnet styrke til å finne meg selv - og etter å ha funnet meg selv klarer jeg også å elske den jeg er blitt.

Noen ganger er alt dette overveldende. Men på en god måte. Og det beviser at kjærlighet er så enormt mye mer enn forelskelse....

ELSKER DEG, GUTTEN MIN. <3

couple043

3 kommentarer

Frøken Ana

08.09.2009 kl.23:40

Kjærlighet er fantastisk :)

Prinsesse Grønn

09.09.2009 kl.00:23

At det er ja! :)

Sylvia - InterPals

16.03.2013 kl.00:34

:-)

Skriv en ny kommentar

hits