Mamma og far.

078
-Min kjæreste mamma og far.


Noen er der alltid. Klart. Man MÅ vel egentlig være der når man har tittelen mamma og stefar. Men samtidig er det svært mange med slike titler som slettes ikke burde få kalle seg slikt. Jeg har derfor vært heldig. Jeg har en mamma og en stefar som gjør alt for å se meg lykkelig. De er virkelig fantastiske.

Stefar er et ord jeg ikke er glad i. Det passer ikke. Så min stefar er blitt til far. Han er far for meg. ALDRI har han gjort forskjell på meg og lillesøster - selv om han egentlig bare er lillesøsters pappa. Det har aldri vært et tema at jeg ikke er hans datter. Han er virkelig den beste far jeg kunne fått.

Mamma er en sånn mamma jeg ser opp til. Om jeg blir halvparten så flink, dyktig, sterk og god som henne - da må jeg si meg lykkelig med hvordan livet mitt endte opp.
Mamma har alltid vært helt uvurderlig. Hun gjør alt for oss jentene. Nesten for mye til tider.

Jeg er bare så enormt glad for at jeg har så fine mennesker rundt meg.
Som støtter og trøster, lytter og råder.
Jeg hadde ikke vært den jenta jeg er i dag om det ikke var for dem. <3

For evig og alltid takknemlig for alt de gjør i livet mitt og alt de er for meg.
Noen ganger koker hjertet mitt over av kjærlighet til dem.
Mamma og far - jeg er SÅ glad i dere!

2 kommentarer

Sylvia - InterPals

15.03.2013 kl.23:41

Sá flott forhold du har til din mamma og far. Jeg syns at du har en del ansikt's trekk fra mamma'n din ogsá. Syns det er ogsá flott at faren din ikke gjór noen forskjell's behandling med deg og din lillesóster. Sá mange foreldre har lett for á gjóre dette, og dette gjelder like mye med biologiske foreldre som nár en av de ikke er din biologiske far eller mor.

Det er sá trist nár de gjór forskjell's behandling mellom sósken. Sjólv om foreldre kanskje ikke ser dette, sá merker barna forskjellene som blir gjort mellom dem og de andre. Og det kan gjóre vondt for dem, og á skape vonde sár og sjalusi. Derfor det er sá viktig á behandle alle sósken med samme verdi og kjaerlighet, det er da gode og sterke bánd blir mest knyttet. :-)

Prinsesse Grønn

16.03.2013 kl.00:05

Sylvia: Jeg er veldig heldig. Jeg har et godt forhold til mamma og pappa. Og jeg har et godt forhold til min stemor og min stemor. Jeg vet det er mange som ikke er så heldig. Så jeg føler jeg har vært heldig der. :)

Skriv en ny kommentar

hits