Jeg skulle ha blogget om...

Jeg skulle ha blogget om valget.
Blogget for å fortelle hvor forbannet jeg blir på politikk og fandenskap, hvor frustrert jeg blir over tankegangen til enkelte store politikere - og at jeg noen ganger vil grave meg ned i stedet for faktisk å engasjere meg.

Jeg skulle ha blogget om musikk.
Blogget slik at alle og enhver kunne drømme seg bort i sangene, stemmene, det fantastiske underet som musikk faktisk er. Og på den måten formidle at jeg er hodestups forelska i tanken på konserter for tiden.

Jeg skulle ha blogget om NAV.
Blogget kun for å lette mitt frustrerte hjerte. Slik at dere kunne fått et innblikk i hvor frustrerende det er å være avhengig av en offentlig instans som ikke alltid gjør sitt beste for å hjelpe.

Jeg skulle ha blogget om savn.
Blogget på en måte som fikk det triste i hjertet mitt til å eksplodere, for så å lege seg selv. Jeg har ikke mistet noen, det er ikke der savnet kommer fra. Men jeg savner gutten min. For. langt. unna.

Jeg skulle ha blogget om inspirasjon.
Blogget for at alle skulle få et innblikk i hva som inspirerer meg, et innblikk i fantastiske menneskers liv og ord, mennesker som setter meg ut og lar meg sitte igjen med respekt og glede i meg.

Jeg skulle ha blogget om dumme mennesker.
Blogget slik at ingen kunne mistolke det jeg mener om denne rasen. Blogget så rett fram at det knapt burde være mulig. Fått alle til å se hvor mye jeg egentlig ikke liker disse. Men uten å være for nedlatende.

Det er så mye jeg skulle blogget om. Men hodet fungerer ikke som det skal. Hvorfor? Fordi kroppen ikke fungerer som den skal. Hvorfor? Fordi smertene river så intenst i meg at tanken på å tenke gjør vondt. Derfor. Men jeg skulle altså blogget om så mangt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits