On a roll.

Yes. Etter dager i vakuum er jeg altså tilbake for fulle mugger og kartonger og det som større er.
Den siste uka har IKKE vært noe god. Jeg har vært syk - og smertene har rett og slett revet meg i fillebiter.
Vanligvis takler jeg smertene ganske bra. Jeg biter tennene sammen til jeg bare har gummer igjen i kjeften, men jeg står støtt. Denne gangen har ikke vært vanlig. Jeg har grått mer enn jeg trodde var mulig. Jeg har forbannet verden og alle elementer som har ført fram til at jeg nå har den kroppen jeg har. Og jeg har vært så sliten at jeg har måttet gi mitt alt for å klare å smøre meg ei brødskive. Som kjærest så fint sa det: Det virker som at du er deprimert i kroppen, men ikke i hodet.
Jo. Sånn har det igrunnen vært.

Jeg har brukt dagene på det eneste jeg har klart å bruke de på, nemlig internettet. Og har surret meg inn i et virrvarr av norske og utenlandske blogger. Blogger skrevet av fascinerende og vidunderlige mennesker. Slike man blir inspirert av og som man blir fanget av. Det er godt det finnes slike. At man kan bli fanget og rørt og sorgfull og glad av andre menneskers fortellinger om sine hverdagslige sysler. Jeg selv har ikke blogget noe særlig. Hodet har nemlig vært på stand-by.

Nå er jeg over på sterke medisiner igjen. Slike som får dempet smertene nok til at jeg kan fingere over gjennomsnittet igjen. Og du og duuu som jeg verdsetter det! At jeg nå føler meg levende og klar for ny fight igjen! Og etter noen dager slik vil jeg være klar for Tromsø til uka. Lykke og glede for at jeg lever og er den jeg er og har de jeg har!

Én kommentar

28.08.2009 kl.21:59

tehe ;PSyns du skinnjakke er hot or not?Har du skinnjakke?( bilde på bloggen min btw)

Skriv en ny kommentar

hits