Close to perfection.

019

Flere ganger når verden har gått meg mot og jeg har gravd meg ned i sykdom og fortvilelse så har tanken på en lykkelig framtid ikke akkurat vært overveldende tilstede. Jeg har faktisk strekt det så langt at jeg aldri har trodd helt på en purfølt lykke. På kjærlighet og tosomhet. På hjertevarme som ikke tar slutt. Aksept og respekt. Men det var før jeg møtte han som nå har vært min elskede i elleve FANTASTISKE måneder. *Hjerteeksplosjon*

045

I dag har jeg altså vært kjæresten til den fineste prinsen i elleve måneder. For elleve måneder siden satt vi faktisk AKKURAT her jeg nå ligger. Og jeg spurte den vakre prinsen om han kunne tenke seg å være min gutt. Han var heldigvis ikke mye i tvil. Og siden den dagen har det ikke vært et sekund der jeg har ønsket ting anderledes.
Jeg har fått kjenne på lykke hver eneste dag - også på dagene der lykken har vært fjern av andre grunner enn oss.
Jeg har blitt kjent med meg selv på en helt ny måte. Og jeg kan ikke annet enn å si at jeg liker den jeg nå er. Takket være han som elsker meg så uhorvelig mye. Det er overveldende til tider. Jeg VET jeg er heldig. Jeg får oppleve en kjærlighet som slett ikke alle har mulighet til å oppleve i livet.

fniis

For hver dag som går kjenner jeg at jeg elsker han LITT mer enn jeg gjorde i går. Og flere kvelder har jeg undret meg over at hjertet mitt KAN elske SÅ mye. Jeg klarer ikke begrense det. Selv om det er ufattelig deilig å kjenne på hvor mye man elsker noen - så er det likevel skummelt. Livet er så skjørt. Redselen for å miste min gutt er der. Alt forandrer seg i brøkdelen av et sekund. Og jeg vil ikke bli en del av statistikken som sier at alle går fra hverandre. JEG vil nemlig leve i dette paradiset for ALLTID. JEG har ikke noe behov for å se en himmel etter døden - hvert eneste sekund jeg er nær min elskede er jeg nemlig så i himmelen som man kan komme.
Jeg kan bare si at jeg med hånda på hjertet vil gjøre ALT for at de neste månedene og årene skal være oss, vi, du&jag - ikke bare meg.
For jeg trenger prinsen min. Jeg kan ikke være prinsesse uten prinsen min.
Det funker bare ikke. Så.
Fra nå og fram til evigheten vil jeg leve i vissheten om at JEG har gjort mitt for at VI skal få en hverdag der VI skal ha det godt.

006

Det er utrolig hvor mye kjærlighet gjør med en. For meg har verden blitt et så mye vakrere sted å være. Jeg formelig ELSKER å gå hånd i hånd med kjæresten min. I en verden med sterke farger og fine opplevelser. Det er som om jeg er blitt flinkere på å samle skatter. Jeg har ikke noen fancy eske å plassere skattene i, og ofte kan jeg ikke en gang ta i de skattene jeg finner. Men de er absolutt tilstede. Jeg kjenner jeg smiler oftere. Ikke bare med munnen. Jeg smiler med øynene og det hjertet mitt som jeg trodde var ødelagt.
Det er helt fantastisk å være så forelska at regnbuene blir penere og blomster lukter søtere. Jeg blir elsket fordi jeg er MEG. Og jeg føler meg priviligert. Jeg elsker å elske gutten min. Og vil ALDRI slutte med det.

012

Kjæresten min!
Takk for de beste månedene i mitt liv. Du gjør meg til den beste jenta jeg kan drømme om å være.
Jeg er så ydmykt takknemlig for at du elsker meg. For at du slipper meg inn i hjertet og livet ditt og gjør at jeg faller for deg igjen og igjen. Du er AMAZING. Og jeg vil du skal vite at du er mitt alt og litt til.
Det vi har er så verdifullt. Så vakkert. Så pent. Så deilig. Så elskverdig. Jeg kan ikke annet enn å glise fra øre til øre. JEG har nemlig en kjæreste jeg er stolt av HVER dag.
Jeg elsker deg med hele hjertet mitt.
GLEDER meg til framtida med deg.
Kyss fra jenta di.

elsk4ever

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits