Ønsker høsten velkommen.

Jepp. Jeg ønsker høsten hjertelig velkommen. For NÅ er det høst. Iallefall her. Det yrer, det blåser - og gradestokken viser de kaldeste åtte varmegradene jeg har kjent på siden vinteren forlot oss en dag i Juni.
Jeg ligger krølla sammen på sofaen. Dyna ligger vekselsvis over meg eller på gulvet. Alt etter hvilken del av skalaen kroppens egen temperaturmåler viser. Inne i Minnie Mus sokkene mine har jeg surret ullvottene bestemor strikka til meg i fjor vinter. Jeg frykter nemlig at om jeg går på jakt etter ullsokkene mine i skapet så vil jeg dø der - av utmattelse.

rats
-Gutta som holder meg med selskap når alle andre skyr meg som pesten.

Å være syk når ikke engang mamma tør komme innom av frykt for å bli gjort om til en nøff er IKKE å anbefale. Jeg er ensom, jeg er sippete, jeg er ekkel og jeg har ikke øyenbryn. Ok, den siste stemmer ikke. Øyenbryn har jeg så det hyler, men ingen ser de, fordi de omtrent er bleikere enn huden min. Jeg spyr i munnen min når jeg ser meg i speilet og jeg brekker meg av tanken på å være meg. Sånn. Haff!

MEN. Etter en helt nydelig sommer ønsker jeg altså høsten hjertelig velkommen nå. Jeg fryder meg over kalde kvelder og gatelysene som blinker i de mørke timene. Jeg hviiner av at løvet skifter farge på trærne og jeg ser lengselsfullt etter de første snøfnuggene i enhver regnskur som tripper forbi. Om det er noen tid på året som ER meg, da ER det høsten. Farger, mystikk, kulde, lunhet, stormfull, kald og god. Jeg kjenner det kribler i hele meg.

038
-Jeg spiser fortsatt frukt. Og Tom&Jerry.

Og denne høsten skal bli så bra! Jeg skal flytte sammen med gutten jeg elsker! Ikke alle skal det! Hah!

Nå venter jeg på Ellen DeGeneres. Hun er min helt. Sånne mennesker får meg til å elsker homofili, kvinner, humor og anti-jante!

Til da:

Ha det som best du kan!

2 kommentarer

Ann-Sølvi

25.08.2009 kl.12:35

Kjekt med en spesiell årstid, som "bare" er din... Jeg har ennå ikke funnet "min" årstid men søken starter nå! Ønsker en fantastisk flott høst med spreke fargeskift og freske vindkast - det som måtte komme av nedbør, vått eller tørt!

isprins

25.08.2009 kl.13:14

Ønsker deg god bedring, håper du blir frisk fort!Det suger maximum å ha influensa!!*flirer litt av ulvotter på fotan*nød lærer naken kvinne å spinne eller no sånnt :P

Skriv en ny kommentar

hits