Jeg er en heldig jævel.

Jepp. Snakka med legemannen  for noen timer siden. Jeg har mest sannsynlig svineinfluensa. Jeg visste jeg kom til å få det. Men hadde vel ikke trodd faenskapet skulle troppe opp i skrotten så tidlig som dette. Jeg føler nå at jeg har blitt påkjørt av samtlige semitrailere i vårt langstrakte land. Jeg bruker omtrent tre kvarter på å gå fra sofaen til do, noe som i seg selv er ganske imponerende da avstanden fra sofaen til dodøra er rundt regnet to meter.
Uansett. Jeg skulle egentlig stått med hodet nede i en koffert nå, men har byttet den ut med ei bøtte istedet. Jeg skulle nemlig innfinne meg i Tromsø på onsdag for et tre ukers opphold der. Nå er det utsettelse på gang slik at jeg ikke smitter halve verden med død og fordervelse. Jeg skal visst holde meg hjemme uten særlige anstrengelser. Noe som er utfordrende nok i seg selv siden jeg blir utslitt av å gå fra liggende til sittende stilling.

Til nå har jeg spist seks seigmenn i dag. Og jeg har ikke hatt lyst på noe særlig annet heller. Men for å ikke falle død om skal jeg prøve å få i meg noe litt mere mettende snart. Frokost på denne tiden av døgnet er vel lov?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits