Hola memories.

Jeg har vært så til de grader på ferie at det er helt rått. Og jeg skulle egentlig ønske sommeren kunne være så vennlig å vare evig. Men siden den ikke gjør det så får jeg heller kose meg med å mimre meg tilbake til hva sommeren har bringt av små og vakre perler. <3

forever

Turen til Praha var nok det absolutte høydepunkt. For en utrolig nydelig by! Det var absolutt den perfekte ferien å dra på sammen med kjæresten. Det var så herlig å være med gutten min på utenlandsferie. Og feriering i utlandet kan man absolutt finne på å gjøre flere ganger.

couple080

Så har man kosa seg over gjennomsnittlig mye hos svigers i Son. Få plasser i verden er så vakker som Son og omegn om sommeren. Man kan virkelig bli betatt av mindre. Masse bading, god mat, kortspill, turer, kos, rett og slett  noen fine uker der.
Prikken over samtlige i'er var helga da vi var barnevakt for mine herlige yngstesøstre. Fine prinsessene satte fyr på et kjærlig søsterhjerte. Og ikke minst var helga på fjellhytta helt superb. At man gikk seg totalt vill i skog og myr er noe man i ettertid kan trekke på smilebåndet av.

couple027

Nå er det tilbake til hverdager og virkelighet. I den grad mine dager er hverdagslige. Om under ei uke er det Kurbadet i Tromsø som står på planen. Og i mellomtiden venter jeg spent på hvor min elskede får seg jobb. Kanskje er jeg på flyttefot når jeg kommer hjem fra oppholdet i Tromsø? Livet er bare flott for tida. Jeg elsker å leve.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits