Favorittvlog!

Jepp. Jeg er generelt seint ute når det kommer til nettnerding. Forsåvidt gjelder dette også ALT av dippedutter som går på batteri eller elektrisitet.
Ganske greit at jeg har funnet en nerdekjærest som er ganske ekspert på googling. På grunn av han får jeg meg min første utenlandsferie på rundt ti år om kun kort tid.
Men jeg er altså elendig på å finne nyttige ting på nettet. Blandt annet er jeg nok en av de siste på planeten som forstod hva noob betyr. Eller at fail er en fornærmelse. Jeg ble tvingt inn på diverse nettsamfunn og jeg har en tendens til å dra ut ledninga på pcen om den ikke oppfører seg som jeg vil. Eventuelt trykker jeg febrilsk på alle knapper til jeg som ved et mirakel får fiksa feil som at skrivebordet plutselig er engelsk og slikt.
Om noen har sett noe kjempemorsomt på youtube så kan jeg omtrent garantere at jeg IKKE har sett det. Ikke har jeg hørt om de nyeste forkortelsene og jeg vet fortsatt ikke forskjell på mp3spiller og ipod. Jeg ødelegger ting ved å peke på dem og jeg burde ikke få gå inn på butikker som elkjøp og expert.

Uansett. Det var ikke det jeg skulle blogge om nå. Jeg fant ved en svært tilfeldig tur på youtube en video av ei som videoblogger der. Jeg visste ikke at noen brukte youtube som videoblogg, så imagine my surprise. Anyhoooow. Om dere ikke blir LITT sjarmert av denne jenta, da er det noe galt med dere. Jeg syns nemlig hun er søt som få.

Jeppjepp. Trykk på bildet under for å komme inn på Nat sin youtubeside. <3

24906m

Én kommentar

Ann-Kristin

16.07.2009 kl.14:03

Næmmen Pia da!!Har du glemt å blogge i sommervarmen ;)Skjer jo så lite her inne om dagen....må huske på oss andre "gammlingene" som lever litt gjennom andres opplevelser og berettninger;)Føler meg helt uthungra på kjærlighets berettninger jeg nå ;) hehehNå må du ikke bare kose,kose,kose med godgutten.....hva med meg da??!! Jeg vil også ha litt (smil)

Skriv en ny kommentar

hits