IKKE min dag i dag.

Jeg har rett og slett en sånn dag som man aller helst vil spole over.
For det første presterte jeg å søle melk i øyet mitt da jeg skulle spise frokost. Melk har svært lite i øyne å gjøre - bare så dere vet det...
I tillegg klarte jeg selvsagt å tømme en halv liter møkkete oppvaskvann over buksa mi da jeg vasket koppene.
Som om ikke dette er nok så er det så varmt ute at det nå føles som om jeg bor i en sauna, ikke en leilighet.
Medisinene jeg går på, som forsåvidt er helt nødvendig for at jeg skal kunne leve, får meg til å svette som ei feit ku i solsteiken. Nå er jeg ikke sikker på om feite kuer svetter noe særlig. Men jeg tenker det er varmt å være ei feit ku i solsteiken. Så det er slik jeg svetter. Når man vasker ansiktet sitt og vannet bare renner nedover trynet før man får tørket det så ser man ut slik jeg gjør KONSTANT i dette været. Lucky me. Jeg kjenner jeg spyr litt i munnen min av meg selv.
Jeg må også få støvsuget kåken i dag. Det frister så lite at jeg vurderer å brenne ned leiligheta kun for å slippe unna.
Neppe en god plan det heller. Så jeg får vel la det være.
Ikke kan jeg gå ut i solsteiken heller. For jeg har nemlig ikke solkrem. Og jeg blir solbrent av å sitte i scooterdress ute i sola. Så jeg ligger på sofaen. Badende i mitt eget svette.
Hurra for sommeren og slikt. Og hurra for meg. Og dagen i dag. Crap-o-hoy.

2 kommentarer

larsvegard

12.07.2009 kl.12:18

Kyr kan svette, men det er først og fremst fra neseområdet. De kan også i spesielle tilfeller svette i andre områder, men det er i så fall i ytterst små mengder. Du kan lese mer om kyr og svette på denne siden: http://pdca-one.blogspot.com/2005/09/do-cows-sweat.htmlBortsett fra det: Jeg har sterk medfølelse for situasjonen du er i.

Prinsesse Grønn

12.07.2009 kl.15:01

Åååååh, jeg eeeelsker deg, nerden min!

Skriv en ny kommentar

hits