Min ridder i skinnende rustning.

couple008

Jeg hadde aldri klart å komme meg gjennom tiden siden i høst om det ikke var for at jeg har en helt fantastisk prins ved min side. Uten støtten til min store kjærlighet hadde jeg nå vært helt nede i kjelleren. I stedet står jeg oppreist. Med hodet hevet. Ingenting får knekke meg så lenge jeg har gutten min i livet mitt.
Jeg vet at jeg kan klare all slags motgang så lenge jeg får være i armene hans når det stormer som verst.
Han burde virkelig få både medaljer og heder og ære for at han har valgt å bli hos meg gjennom alle dagene med smerter og frustrasjon. At han tørker tårene mine og får meg til å smile hele tiden, får meg til å kjenne en ekte lykke i hjertet og sjela. Det er ting som gjør at jeg beundrer han og ser opp til han.
Ikke mange ville taklet sånne ting så godt som han gjør. Og det rører meg dypt at han velger å bli.
Jeg elsker gutten min. Mer enn ord kan beskrive.
Jeg gleder meg sånn til vi skal på ferie sammen.
Dette er uten tvil den beste sommeren i mitt liv.

3 kommentarer

larsvegard

12.07.2009 kl.12:19

Vi er bare heldigst i verden som har hverandre :)

Sylvia - InterPals

14.03.2013 kl.22:02

Sann kjaerlighet er mer et valg enn bare fólelser. Fólelser kan komme og gá, men at du velger á elske noen uansett hva, dette er mye sterkere enn fólelsene i seg sjólv. Naturligvis er det ogsá haerlig nár f'ólelsene bobbler opp sá haerlig i oss, Men hvis bare fólelser hadde vaert grunnbyggningen i kjaerligheten vár for andre, sá hadde det fallt i fra etter en stund. Sann kjaerlighet má vaere sterkere bygd enn bare fólelser.

Syns det er flott den kjaerligheten dere begge har for hverandre. :-)

Prinsesse Grønn

16.03.2013 kl.00:10

Sylvia: Jeg velger å tro at den kjærligheten jeg og kjæresten deler er noe spesielt. Jeg ser hvor mange forhold som ikke går bra, og jeg føler meg bare veldig heldig. <3

Skriv en ny kommentar

hits