Min tålmodige klippe.

16

Noen ganger klarer jeg ikke å forstå hvor heldig jeg egentlig er. Andre ganger blir jeg fullstendig overveldet over eksplosiv glede over at jeg har funnet han jeg ønsker å bli gammel og rynkete sammen med.
Det er ganske utrolig. At jeg kunne gå fra å tro at jeg aldri kom til å finne noen som kunne elske meg til å oppdage at jeg hadde han som utkonkurrerte alle drømmeprinser innen rekkevidde.
Jeg har hørt om kjærlighet ved første blikk. Men det jeg opplevde med min bedre halvdel var det jeg velger å kalle kjærlighet FØR første blikk. Jeg var rett og slett forelska FØR jeg traff han. For mange høres nok det sykt ut.
For meg er det det mest riktige jeg har opplevd. Jeg visste bare at dette var mannen i mitt liv.
Da jeg endelig fikk møte han gikk det to og et halvt døgn - så var vi kjærester.
Og jeg som aldri er spontan. Så hiver jeg meg ut i slikt. Jeg tror jeg var litt farget av kjærligheten.Men jeg har virkelig ikke angret et sekund. Forholdet vårt har bare blitt bedre og bedre med tiden. Og noen ganger tror jeg nesten han kjenner meg bedre enn jeg kjenner meg selv. Jeg har funnet han som utfyller meg. Han som gjør meg til den jeg ønsker å være. I hans øyne ser jeg alt jeg trenger for å føle meg komplett. Jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten han. Rett og slett. For meg er det umulig å se for meg et liv der han ikke var min kjære.
Jeg elsker kjæresten min. Og jeg beundrer den tålmodige styrken hans. Han står ved min side - ikke bare på de gode dagene, men også på dager der jeg er kjempetrist og full av smerter. Han er så god med meg.
Det er veldig fint å ha en klippe man kan klamre seg fast i når verden raser sammen.
For meg er det vanskelig å vite hva jeg skal gjøre for at han skal forstå hvor takknemlig jeg er for alt han gjør for meg.
Jeg elsker virkelig gutten min mer enn alt på planeten.
Og jeg skal gjøre alt som står i min makt for å gjøre han lykkelig hver dag, resten av mitt liv.

couple043

Én kommentar

Sylvia - InterPals

14.03.2013 kl.21:26

Virker som du har truffet pá din andre "halv-del". :-) Vakkert beskrivi alt sammen. Kan kjenne meg igjen i det ogsá. Det er virkelig spessielt nár en móter pá den rette personen som en ónsker á dele resten av livet sitt med.

Skriv en ny kommentar

hits